13. 01. 2018 - 18:25
Prvi igrač koji je Barci u Ligi prvaka dao hat-trick: 'Danas...
907
Shares
Prvi igrač koji je Barci u Ligi prvaka dao hat-trick: 'Danas bih vrijedio kao i Neymar!'

FAUSTINO ASPRILLA

Prvi igrač koji je Barci u Ligi prvaka dao hat-trick: 'Danas bih vrijedio kao i Neymar!'

13. 01. 2018 - 18:25
0
Shares

Faustino Asprilla jedan je od najposebnijih likova u svijetu nogometa. Iako je s Parmom osvojio i četiri europska trofeja, mnogi ga više pamte po aktivnostima izvan terena. Poznat je po ženama, noćnom životu, lupanju automobila, oružju, specifičnom modnom izričaju, ljubavi prema konjima (za jednog je nakon nestanka raspisao i novčanu nagradu),...

Asprilla je uvjeren da bi u današnjem nogometu on vrijedio jednako kao i Neymar.

"Koliko bih danas vrijedio? Isto kao Neymar, barem 200 milijuna eura. Kada sam bio u Parmi Milan je nudio 20 miliona, ali je Parma odbila. Tada su bili finansijski jaki i nisu prodavali najbolje igrače, novac im nije trebao", rekao je Asprilla, pa dodao da je u januaru teže napraviti transfer.

"Naravno da je teže kada dođete usred sezone, novi ste, ali Barcelona je napravila dobru stvar i dovela je Coutinha koji im odmah može garantirati dodatnu kvalitetu".

Naravno, navijačima klubova za koje je igrao je ostao kultna ličnost. Tijekom karijere je odigrao 57 utakmica u dresu kolumbijske reprezentacije i zabio 20 golova. Pamtit ćemo ga kao prvog igrač koji je Barceloni u Ligi prvaka zabio hat-trick, a strijelac je bio i Dinamu u dresu Newcastlea na Maksimiru u remiju 2:2.

Učitaj još novosti