08. 01. 2018 - 09:00
Perez prelomio nakon novog kiksa: Zidaneov nasljednik se već...
907
Shares
Perez prelomio nakon novog kiksa: Zidaneov nasljednik se već zna, stiže jedan od najboljih trenera u ovom trenutku

JURGEN KLOPP JEDINA ŽELJA

Perez prelomio nakon novog kiksa: Zidaneov nasljednik se već zna, stiže jedan od najboljih trenera u ovom trenutku

08. 01. 2018 - 09:00
0
Shares

Real Madrid je sinoć potonuo do katastrofalnih minus 16 u odnosu na Barcelonu, a Florentino Perez se spustio do svlačionice Kraljeva.

Očito je da u Madridu ne cvjetaju ruže, a mediji opet nagađaju o tome da će Zinedine Zidane uskoro postati bivši.

Navodno su upaljeni i crveni alarmi na "Santiago Bernabeu", bez obzira na veoma uspješnu 2017. godinu za koju Perez tvrdi da je najuspješnija u historiji velikana.

U igri za Zidaneovog nasljednika je navodno nekoliko imena, ali predsjednik Kraljeva na klupi želi samo jednog čovjeka. I to Nijemca.

sadio-mane-jurgen-klopp-liverpool-crystal-palace-premier-league-1q4vnzq6e8184177p29qlulnka

Riječ je o nikom drugom do Jurgenu Kloppu, aktuelnom menadžeru Liverpoola, koji nikako da s Redsima uzme neki trofej. To će teško uspjeti i ove sezone.

Međutim, mogao bi do toga u Madridu, naravno ukoliko se transfer i realizuje. Španski mediji tvrde da će nakon Coutinha i bivši strateg Borussije dići sidro s "Anfielda".

Podsjećamo, Klopp je 2015. stigao u Liverpool, igra veoma atraktivan fudbal, ali nedostaje ono najvažnije - trofeji.

Florentino Perez ga navodno vidi jedinog čovjeka koji može pomoći Realu u ovim trenucima, ali za njegov angažman će trebati platiti Redsima izuzetnu cifru.

klopp

Pitanje je da li bi ga Liverpool uopće pustio, te bi uskoro mogli imati i jedan od najvećih trenerskih transfera u historiji.

Španski mediji tvrde da bi Klopp itekako donio stabilnost u svlačionici Reala i prijeko potrebni mir, te da igrači također nemaju ništa protiv njegovog dolaska.

Učitaj još novosti