08. 01. 2018 - 09:20
Sve spremno za naredni veliki transfer: Teatar snova željno...
907
Shares
Sve spremno za naredni veliki transfer: Teatar snova željno iščekuje čovjeka s kojim može krenuti u novo razdoblje

MOURINHO SILNO ŽELI DAVIDA LUIZA

Sve spremno za naredni veliki transfer: Teatar snova željno iščekuje čovjeka s kojim može krenuti u novo razdoblje

08. 01. 2018 - 09:20
0
Shares

Manchester City je skoro siguran novi prvak Engleske. Pepova mašinerija bježi čak 15 bodova najvećem rivalu Unitedu, odnosno 16 Chelseaju.

Upravo se očekuje da Crveni đavoli i Plavci vode veliku bitku do kraja sezone za drugo mjesto, dok bi borbu za mjesta u Ligi prvaka još trebali voditi Liverpool, Tottenham i Arsenal.

Upravo zbog toga Jose Mourinho i Antonio Conte posljednjih dana vode pravi mali "rat", a na kraju bi mogli mogli dobiti još jedan poprilično neočekivan transfer.

David Luiz je na "Stamford Bridge" se vratio iz PSG-a kao veliko pojačanje, ali stameni defanzivac baš i nije oduševio. Istina, u posljednje vrijeme je povrijeđen, ali se našao u drugom planu kod Contea.

david-luiz

Navodno Italijan nema ništa protiv njegove prodaje, a u igru je nenadano upao niko drugi do United. Arsenal se također spominjao kao zainteresovan za dovođenje reprezentativca Brazila, ali Wenger odlučno tvrdi da od toga neće biti ništa.

Britanski mediji tvrde danas da su pregovori Plavaca i Uniteda već započeli, te da je moguće da upravo ovo bude naredni veliki transfer na Otoku.

Caught Offside piše kako Mourinho več pregovara s Luizom, prvo bi ga želio dovesti na posudbu, a na kraju sezone i otkupiti njegov ugovor.

Zaista je teško očekivati da Chelsea u jeku borbe za drugu poziciju velikom rivalu olako prepusti sjajnog defanzivca, koji može igrati na nekoliko pozicija, ali na današnjem tržištu apsolutno sve je moguće.

Učitaj još novosti