24. 10. 2017 - 17:15
OLIMPIJKA NE ŽALI ŠTO SE PROSTITUISALA: 'Seksala sam se bez...
907
Shares
OLIMPIJKA NE ŽALI ŠTO SE PROSTITUISALA:  'Seksala sam se bez prestanka, suprug je sve znao'

SUZY FAVOR HAMILTON

OLIMPIJKA NE ŽALI ŠTO SE PROSTITUISALA: 'Seksala sam se bez prestanka, suprug je sve znao'

24. 10. 2017 - 17:15
0
Shares

Suzy Favor Hamilton slavu u svom "dvorištu" stekla je kao američka olimpijka, ali globalnu popularnost "dohvatila" je kao prostitutka koja je "šihte" odrađivala diljem svoje zemlje. Bila je prije nekoliko godina jedna od zvijezda američke televizije nakon što se preobratila, a naravno, usput je objavila i nekoliko knjiga...

Ovih dana dala je intervju jednom američkom listu u kojem naglašava kako je slučajno razotkrivanje njezinog posla bila najbolja stvar "koja joj se mogla dogoditi".

"Tad sam prolazila kroz teško razdoblje u životu, suprug je znao šta radim i nikako me nije uspijevao obuzdati", otkrila je Suzy...

"Seks s nepoznatim muškarcima mi je davao snagu za život, u ostalim stvarima nisam vidjela nikakvu vrijednost. Da nisam toliko orgijala, ko zna kako bih završila. Bila sam nezasitna, bilo je tu na desetke muškaraca iste večeri, a onda bih se vraćala suprugu i sve bih mu pričala", otkrila je Suzy koja je trčala na Olimpijskim igrama 1992., 1996. i 2000. godine.

Uzimala je 600 dolara za sat, popust je bio za cijeli dan - 6.000 dolara. Bila je jako popularna, navodno, a sad živi od prodaje knjiga, ali i motivacijskih govora.

Učitaj još novosti