24. 11. 2016 - 14:52
McGregor i UFC ovo više neće moći ignorisati: Čovjek nema...
907
Shares
McGregor i UFC ovo više neće moći ignorisati: Čovjek nema poraza i želi Irca u ringu

KHABIB NURMAGOMEDOV

McGregor i UFC ovo više neće moći ignorisati: Čovjek nema poraza i želi Irca u ringu

24. 11. 2016 - 14:52
0
Shares

Neporaženi UFC borac u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov ne odustaje od toga da bori za titulu protiv Conora McGregora, a povodom toga poslao mu je direktnu poruku preko društvenih mreža. Khabib je ruski borac na omjeru 24-0, a kampanju za pokušaj osvajanja naslova vodi tijekom cijele godine. Tražio je to i od Dana Whitea nakon pobjede protiv Michaela Johnsona na UFC-u 205.

McGregor (21-3), međutim, trenutno djeluje nezainteresirano za njihov okršaj. Ubrzo nakon pobjede nad Eddijem Alvarezom na UFC-u 205, Irac je izrazio zabrinutost zbog njegove sposobnosti da ostane zdrav. Nurmagomedov je propustio veći dio 2015. zbog raznih povreda.

Upoznajte ZVIJER iz Rusije koje se plaši čak i Conor McGregor

U srijedu je, pak, Nurmagomedov objavio screenshot izravne poruke koju je poslao McGregoru putem Twittera, a među inim mu je napisao: ''Ako svaki put pobjegneš kada se pogledaš u ogledalo, nećeš se poštovati, tvoja djeca te neće poštovati, tvoji prijatelji i tvoja familija.''

Na screenshotu se ne vidi je li McGregor odgovorio, ali Nurmagomedov je u svom postu sugerirao da nije. U isto vrijeme dok Rus inzistira na njihovoj borbi, Irac je u srijedu objavio putem svoj Twittera kako nema konkurenciju, piše Gol.hr.

McGregor je na UFC-u 205 ušao u povijest postavši prvi borac koji istovremeno drži dva pojasa UFC prvaka. White je izjavio da će McGregor možda morati napustiti jedan od naslova, ali to se još nije dogodilo, dok Nurmagomedov prijeti odlaskom iz UFC-a ako ne dođe do njihove borbe. 

Učitaj još novosti