21. 11. 2016 - 08:11
Vijest koja je oduševila sve: Veliki Fedor Emelianenko se...
907
Shares
Vijest koja je oduševila sve: Veliki Fedor Emelianenko se uskoro vraća

PONOVO ĆE SE BORITI U SAD-U

Vijest koja je oduševila sve: Veliki Fedor Emelianenko se uskoro vraća

21. 11. 2016 - 08:11
0
Shares

Fedor Emelianenko ponovo je bio gost Bellatora, ali ovog puta uz veliku vijest. Tijekom Bellator 165 eventa je objavljeno kako je veliki ruski borac potpisao za tu promociju te u februaru ima borbu protiv Matta Mitrionea.
 
18. februara je datum Bellatora 172 koji će obilježiti povratak Fedora Emelianenka na američko tlo, u nadi da će i u meki MMA-a napokon napraviti rezultat koji će potvrditi zašto je riječ o toliko kultnom borcu među japanskim i evropskim MMA fanovima. A prvi ispit promocije, za koju je potpisao ugovor na više borbi, neće biti lagan, jer je to bivši uspješni UFC borac Matt Mitrione.
 
Mitrione u karijeri ima 11 pobjeda i pet poraza, a prije potpisa za Bellator je apsolutno sve svoje borbe odradio u UFC-u. U Bellatoru je do sada upisao dvije pobjede nokautom. Najveća imena koja je savladao u karijeru su Gabriel Gonzaga, Derrick Lewis, Shawn Jordan i Joey Beltran, ali sada ga čeka najveće ime s kojim se zapravo u teškaškim krugovima i može susresti.

I Mitrione je oduševljen činjenicom da će se boriti protiv Fedora, što nije skrivao tijekom njihovog službenog predstavljanja na jučerašnjem eventu, piše Fightsite.
 
Fedor iza sebe ima skor 36-4, a krajem prošle godine se vratio borbama i upisao dvije pobjede. Ipak, ona protiv Fabia Maldonada ostavila je podosta kontroverzni te je ovo prava prilika da se iskupi. Također je prilika da se iskupi za ranije slabe nastupe u Americi. Američka karijera mu zapravo nije loše započela, odnosno ostvario je tri pobjede, ali onda su mu se 2010. i 2011. godine dogodila tri uzastopna poraza, od Fabricia Werduma, Bigfoota Silve i Dana Hendersona te je to velikim dijelom utjecalo na to da završi karijeru.
 
Bellator se zapravo spominjao kao Fedorova američka stanica još od samog početka priča o njegovom povratku, a uostalom i svoj povratak je prvobitno obznanio kao gost na njihovom eventu. Ovog je puta ponovno gostovao, no uz vijest koja je oduševila MMA fanova. Pogledajte kako je to izgledalo!

Učitaj još novosti