06. 10. 2016 - 14:06
Džeko: Vjerujem da možemo ostvariti rezultat koji će nas sve...
907
Shares
Džeko: Vjerujem da možemo ostvariti rezultat koji će nas sve zadovoljiti

PRED MEČ U BRISELU

Džeko: Vjerujem da možemo ostvariti rezultat koji će nas sve zadovoljiti

06. 10. 2016 - 14:06
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko odigraće suta svoju petu utakmicu protiv selekcije Belgije.

Gledajući statističke podatke Džeko je do sada na svakom susretu postigao pogodak, a dva puta se upisao u listu strijelaca na utakmici kvalifikacija takođe za SP, ali 2010. godine. (Zenica, prvi april 2009.) Pet golova iz četri susreta daju nam za pravo da i u sutrašnjem meču očekujemo golove od našeg kapitena.

"Ono što je važno u ovakvim utakmicama jeste da ispunimo sve taktčike zamisli selektora. Ovih dana smo radili na tome i vjerujem da ćemo biti borbeni kao što znamo i nametnuti svoj stil igre. Belgijanci igraju na svom terenu i favoriti su, ali to ništa ne znači, ukoliko mi odigramo kvalitetno i budemo maksimalno skoncentrisani na naše zadatke", kaže Dijamant, pa nastavlja:

"Nikada ne razmišljam ko će biti strijelac, ja ili neko od mojih saigrača. Bitno je da damo gol i pokušamo osvojiti bod ili tri. I do sada su moje igre zavisile od igre cijelog tima pa su i golovi rezultat kolektivnog pristupa i zalaganja svih igrača. Belgija ima nekoliko odličnih pojedinaca, koji nam mogu stvoriti određene probleme na terenu, ali i mi smo kvalitetna ekipa. Vjerujem da ćemo odigrati dobro, pružiti kvalitetnu predstavu za naše navijače i na kraju ostvariti rezultat koji bi nas sve zadovoljio."

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti