08. 04. 2015 - 12:29
Radovac: Idemo na sve pobjede do kraja sezone
907
Shares
Radovac: Idemo na sve pobjede do kraja sezone

MLADI NOGOMETAŠ SARAJEVA

Radovac: Idemo na sve pobjede do kraja sezone

F. S.
08. 04. 2015 - 12:29
0
Shares

Trener Sarajeva Meho Kodro sklon je ekspermentiranju. Mostarski stručnjak još uvijek slaže igrački mozaik, a jedan takav eksperiment ispostavio se kao pun pogodak. 

U subotnjoj utakmici protiv Mladosti, Kodro je odlučio na desno krilo staviti mladog nogometaša Samira  Radovca, a on mu se odužio fenomenalnom partijom i postignutim pogotkom.

Radovac se sjajno našao na novoj poziciji, trudio se, trčao, često ulazio u sredinu i tako vukao protivničke defanzivce za sobom.

"Svaka pozicija je zahtjevna. Ja sam vezni univerzalni igrač i trebam znati igrati i prema naprijed. Isplatilo se povjerenje šefa Kodre, zabio sam gol i hvala mu što je računao na mene", rekao je Radovac.

Sarajevo je početkom proljetnog dijela sezone napravilo nekoliko neočekivanih kikseva (remi s Borcem 0:0 i poraz od Veleža 0:2) koji su bordo tim unazadili u borbi za titulu. Ipak, u igri je još 11 kola i ništa još uvijek nije izgubljeno. Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine vjeruje da njegov tim može do kraja sezone može izboriti pehar namijenjen prvaku naše zemlje.

"Gostovanje kod Drine u Zvorniku, pa u Travniku, bit će to dvije teške utakmice, ali mi idemo na pobjede. Idemo na sve pobjede do kraja i potrudit ćemo se da ispunimo želju uprave i želju svih navijača bordo kluba i da osvojimo titulu", zaključio je Radovac.

Učitaj još novosti