08. 04. 2015 - 12:21
Željo osam godina nije slavio protiv Radnika: Želimo tri boda
907
Shares
Željo osam godina nije slavio protiv Radnika: Želimo tri boda

PLAVI SALON

Željo osam godina nije slavio protiv Radnika: Želimo tri boda

S. T.
08. 04. 2015 - 12:21
0
Shares

Željezničar u duelima protiv Radnika na Grbavici i nema baš previše uspjeha. U četiri duela, plavi su slavili samo jednom i to na jučerašnji dan prije osam godina. 

Ostali dueli završeni su remijem, što je dovoljno upozorenje za tim sa Grbavice.

"Nadam se da će igrači ponoviti pristup iz mečeva protiv Širokog i Zrinjskog, ali uz još bolju igru. U ovoj sedmici nas očekuju dvije važne utakmice. Vjerujem da će igrači imati isti pristup sutra kao i u dosadašnjim susretima. Sretan bih bio da nam je trebalo manje energije da dođemo do bodova protiv Zrinjskog, ali šta je tu je. Kada je Radnik u pitanju radi se o kvalitetnoj ekipi, a podatak da su u posljednja dva gostovanja na Grbavici osvojili po bod najbolje pokazuje da nisu baš ugodan protivnik za nas", kaže trener plavih Milomir Odović, koji ima problema oko sastavljanja ekipa. Kosorić ima tri žuta, a upitni su nastupi Memije i Kvesića, što itekako otežava sastavljanje tima, a uz to, već u subotu je duel protiv Drine.

"Memija je bitan igrač za nas, ali nećemo insistirati da igra, ukoliko ne bude spreman, s tim što bi izostanak Kvesića, koji je naš najmirniji igrač iz odbrane, bio veliki hendikep", zabrinut je Odović, koji se zahvalio navijačima na podršci, koju ekipa ima:

"Uz naše navijače, vjerujem da ćemo uspjeti ostvariti ciljeve. Želimo pobjedu."

Učitaj još novosti