21. 02. 2018 - 19:45
Pogodak Dzagoeva za oproštaj Zvezde od Evrope
907
Shares
Pogodak Dzagoeva za oproštaj Zvezde od Evrope

EVROPSKA LIGA

Pogodak Dzagoeva za oproštaj Zvezde od Evrope

21. 02. 2018 - 19:45
0
Shares
CSKA Moskva je u pravim zimskim uvjetima pobijedila Crvenu zvezdu s 1:0 te izborila prolaz u osminu finala Evropske lige. Naime, temperatura se prije početka utakmice kretala oko -13°C i do posljednjeg trenutka se nije znalo hoće li igrači istrčati na teren.
 
Nakon remija u prvoj utakmici (0:0) ruska se momčad bolje snašla u otprije poznatim uvjetima te je dominirala tijkom prvog poluvremena. Goncharenkova momčad je otpor gostiju slomila u pravom trenutku, u prvoj minuti sudijske nadoknade kada je po lijevoj strani prošao Kuchaev, a na pravom je mjestu bio Džagoev. 

Rusi su bez obzira na prednost, u drugom poluvremenu nastavili napadati ne bi li došli i do drugo gola čime bi praktički riješili pitanje pobjednika. Jedan od najraspoloženijih igrača bio je Vitinho, ali Brazilac ipak nije uspio savladati vrata gostiju, Borjana. 

U 66. minuti žuti karton dobio je jedan od najiskusnijih igrača na terenu Vasili Berezutski, a 35-godišnji branič će zbog akumuliranih opomena propustiti prvi dvoboj osmine finala. Dobru priliku su imali gosti u 81. minuti, no Srnićevo dodavanje nije uspio iskoristiti Aleksandar Pešić. Igrač zvezde su u 90 minuta uputili samo jedan udarac na gol, nedovoljno da dođu do izjednačujećeg gola. Moskovljani će svog protivnika saznati na žrijebu u petak koji će se održati u Nyonu.
Učitaj još novosti