21. 02. 2018 - 20:50
Zidane dosta eksperimentisao sa sastavom, Real savladao...
907
Shares
Zidane dosta eksperimentisao sa sastavom, Real savladao Leganes nakon preokreta

ZAOSTALI MEČ PRIMERE

Zidane dosta eksperimentisao sa sastavom, Real savladao Leganes nakon preokreta

21. 02. 2018 - 20:50
0
Shares
U zaostaloj utakmici 16. kola La Lige, Real je kod Leganesa preokretom slavio 3:1 pobjedu, a posebno se istaknuo Mateo Kovačić koji je odličnom igrom dostojno zamijenio ozljeđenog Modrića te izborio penal u zadnjoj minuti. 
 
Osim Modrića, u Madridu su ostali i povrijeđeni Kroos i Marcelo, koji ima istu ozljedu mišića kao i hrvatski reprezentativac, a utakmicu odmora dobili su Navas i Ronaldo.
 
Već u šestoj minuti Leganes je iznenadio kraljevski klub ranim vodstvom do kojeg su došli golom Bustinze nakon ubačaja iz kornera. Sergio Ramos bio je glavni krivac, strijelac mu je prošao iza leđa i gotovo neometano zabio iz peterca.
 
Prvo je Casemiro asistirao za španskog napadača koji je zabio iskosa s desetak metara udaljenosti od gola, a zatim je u 29. Lucas lijepo servirao loptu za brazilskog veznjaka koji pogađa na vrlo sličan način, ali sa suprotne strane terena.
 
Domaćin je bio vrlo blizu bodu u 64. minuti kada je Casilla vrhunski obranio pokušaj Beauvuea. No, Real je bio jedini koji je zatresao mrežu u drugom poluvremenu; u 90. minuti iz jedanaesterca konačnih 3:1 postavio je Ramos, a zasluge idu i Mateu Kovačiću koji je izborio penal nakon prodora s desnog boka.
 
Real se tako uspio osvetiti Leganesu koji ih je izbacio iz kupa nakon 2:1 pobjede na Santiago Bernabeuu, a s nova tri boda preskočili su Valenciju na trećem mjestu, dok im Atlético sada bježi sedam, a Barcelona 14 bodova.
Učitaj još novosti