03. 07. 2024 - 07:56
ŽUTI KARTON U SAMOM POČETKU UTAKMICE : Vinicius ostavio...
907
Shares
ŽUTI KARTON U SAMOM POČETKU UTAKMICE : Vinicius ostavio Brazilce na cjedilu u sinoćnjoj utakmici

ŽUTI KARTON U SAMOM POČETKU UTAKMICE : Vinicius ostavio Brazilce na cjedilu u sinoćnjoj utakmici

03. 07. 2024 - 07:56
0
Shares

Vinicius Junior je odličan igrač. Znamo da je ofenzivac Real Madrida nerijetko bio i žrtvom rasističkih napada, ali se isto tako zna da i on sam ima prilično nezgodan karakter i da se na terenu ne ponaša baš uvijek uzorno.

Jedan od njegovih ispada zabilježen je i sinoć na turniru Copa America, u kojem se njegov Brazil susreo s Kolumbijom u utakmici za prvo mjesto u skupini D.

Umjesto da pomogne svojoj reprezentaciji, Vinicius ju je ostavio na cjedilu jer je već u samom uvodu doživio ‘pomračenje uma‘ te je zaradio žuti karton.Zbog toga će Vinicius Junior propustiti četvrtfinale Copa Americe, a zaigrat će tek u polufinalu, naravno, ako se Brazil bez njega tamo plasira.Brazilu je za prvo mjesto u skupini trebala pobjeda protiv Kolumbije, no susret je završen rezultatom 1:1. Za vodstvo Brazila zabio je Raphinha u 12. minuti, a izjednačio je Daniel Munoz u 2. minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

Tako je Brazil zauzeo drugo mjesto u skupini te će u nedjelju u četvrtfinalu igrati protiv Urugvaja, dok prvoplasirana Kolumbija ide na ipak dosta lakšeg suparnika, Panamu.

Vinicius je inače sjajan u dresu Real Madrida, no za Brazil je zabio tek pet golova u 33 nastupa.

- Svaki put kad zaigram za reprezentaciju, imam tri ili četiri igrača koji me čuvaju - rekao je Vinicius ranije ovog tjedna.Osjeća se izostanak ozlijeđenog Neymara, Brazilci se očito još traže pod vodstvom Dorivala Juniora.

- Novi trener, novi igrači, za sve treba vremena. Naši navijači žele da se sve odmah obavi, ali mi idemo malo po malo. U sljedećoj utakmici siguran sam da ćemo igrati puno bolje jer sada već znamo kakva će biti konkurencija, kakav će biti teren, kakvi će biti suci. Znamo da se možemo poboljšati, moramo se poboljšati. Također znam što mogu poboljšati, razviti i učiniti za našu momčad – poručio je Vinicius Junior.
.

U 6. minuti udario je brazilski as laktom Kolumbijca Jamesa Rodrigueza i tako zaradio javnu opomenu koja mu je bila druga na turniru.

(sportskejutarnji.hr)

Učitaj još novosti