01. 07. 2024 - 09:49
PIKSI JOŠ UVIJEK NA UDARU: Nema mu spasa,saznalo se šta je uradio
907
Shares
PIKSI JOŠ UVIJEK NA UDARU: Nema mu spasa,saznalo se šta je uradio

PIKSI JOŠ UVIJEK NA UDARU: Nema mu spasa,saznalo se šta je uradio

01. 07. 2024 - 09:49
0
Shares

Sluteći po dosadašnjim izjavama moglo bi se reći da je Stojković izgubio poštovanje većine fudbalskih radnika, čak su ga otvoreno počeli kritikovati i neki njegovi bivši igrači.

Kako sada stvari stoje Stojković će kritike morati trpiti najmanje do 4. jula jer je za tada zakazana sjednica FS Srbije kad će, ako je vjerovati dosadašnjim dešavanjima, biti smijenjen sa funkcije selektora.

Otkako je ispala sa Eura popularni Piksi se suočio sa nizom kritika, pogotovo nakon što je u javnost procurila informacija šta je uradio Dušanu Tadiću na meču sa Engleskom.Tek nakon ispadanja sa turnira se otkrilo kako je Stojković poslao Tadića na zagrijavanje na poluvremenu, a poslije toga je odlučio da ga vrati na klupu te šansu da Ivanu Iliću. Tadić je u igru ušao naknadno.

U razgovoru za Informer bez dlake na jeziku govorio je Igor Burzanović, bivši fudbaler Crvene zvezde i osoba koju je tokom karijere trenirao upravo Stojković."Sarađivao sam sa Piksijem. Meni je utisak da je on za klub fantastičan, ali da se sad na Evropskom prvenstvu malo pogubio. Pritom, on lijepo umije da objasni igraču na klupi koliko je bitan, koliko znači, da svakog uvjeri da je važan."

"Čudno mi je da je imao tako lošu komunikaciju sa igračima, kao što se priča. Za utakmicu sa Engleskom je rekao Iliću i Tadiću da se zagrijavaju, a onda je rekao Tadiću da odmori još malo, a da će ući Ilić.

"To je krajnje čudno, takvoj zvijezdi, kapitenu, tako velikom igraču tako reći, ponizio ga je...""Mislim da je svima ovoga dosta. Poslije svega što je bilo, djeluje da su se zasitili igrači. Vidio sam po medijima da neki neće da igraju ako Piksi ostane."

"Čim se piše i priča o tome, znači da nešto ima. Potrebna je promjena, a ako ćemo realno, ne znam ni šta će Piksiju dalje sve ovo."

"Već je ispisao historiju, odveo je Srbiju na dva vezana takmičenja. Ljudi su sad s pravom očekivali više, nije uspio i vrijeme je za razlaz".

Glavni kamen spoticanja je svakako navodan klauzula od milion eura koju Stojković ima u svom ugovoru u slučaju otkaza pa je vjerovatno i to je dan od razloga zašto ne želi odstupiti.

Legendarni fudbaler ima na raspolaganju bogatstvo, ali sa druge strane milion eura je ipak milion eura pa ako je informacija o klauzuli tačna onda je Stojkovićevo ponašanje i očekivano.

Učitaj još novosti