30. 06. 2024 - 12:57
Slavni Srbin više ne želi igrati za Orlove, Stojković mu...
907
Shares
Slavni Srbin više ne želi igrati za Orlove, Stojković mu učinio neoprostivo:

Slavni Srbin više ne želi igrati za Orlove, Stojković mu učinio neoprostivo: "Poraz cijele karijere"

30. 06. 2024 - 12:57
0
Shares

Kad je Srbija završila nastup na Evropskom prvenstvu prljavi veš je počeo da izlazi na površinu te je sve više onih koji otvoreno kritikiju Dragana Stojkovića kojem se sprema otkaz na klupi Orlova. 

Da atmosfera u svlačionici Srbije nije idilična moglo se vidjeti još u prvom meču kada je nakon poraza protiv Engleske Dušan Tadić bio taj koji je iskazao nezadoljstvo zato što nije bio starter.

Tadić se izvinio selektoru i saigračima, ali to nije popravilo situaciju pošto je Vanja Milinković Savić napravio skandal u jednoj od kafana u Minhenu pošto se potukao sa zaštitarima, piše sportsport.ba.

Generalni dojam sprske javnosti je taj kako je Stojković najveći krivac za neuspjeh te da je vrijeme da ide sa klupe. Tako će prema svemu sudeći i biti, ali FS Srbije tek treba donijeti konačnu odluku.

Ko god bude nasljednik Stojković neće moći računati na čovjeka koji ima skoro 200 nastupa u najjačim ligama Evrope kao što su Serije A, Premiership i Bundesliga.

Stojković na Euro nije vodio Filipa Đurićića te je iz perspektive ovog 32-godišnjaka u domenu neoprostivog zbog čega se odlučio oprostiti od reprezentacije.

Sada kada su Orlovi i definitivno ispali Đuričić je odlučio progovoriti te je indirektno prozvao Stojkovića zato što mu nije uputio poziv za turni u Njemačkoj.

"Prošlu sezonu sam počeo vrlo dobro, ali osjećao sa pritisak, jer nisam bio standardan", rekao je fudbaler Panathinaikosa te nastavio:

"Sve je to utjecalo na mene, razmišljao sam da li ću biti u timu Srbije za Evropsko prvenstvo. Na kraju nisam otišao."

"To je bio veliki poraz za moju cijelu fudbalsku karijeru. Vjerujem da ću ove sezone biti bolji i opušteniji", kazao je slavni Srbin za grčke medije.

Tokom kvalifikcija za Euro Đuričić je redovno dobijao pozive, čak je igrao i na ključnom meču protiv Bugarske kada je potvrđen plasman, ali je ostao bez učešća na završnom turniru.

Prvi meč za Orlove je odigrao još 2012. godine, a sada nakon 44 nastupa Orlovi su za njega završena priča te slijedi maksimalni fokus na klupsku karijeru.

Učitaj još novosti