28. 06. 2024 - 20:49
ŠOKIRAN MODRIĆEVOM ŽELJOM: Nico Williams se iznenadio kada je...
907
Shares
ŠOKIRAN MODRIĆEVOM ŽELJOM: Nico Williams se iznenadio kada je Luka tražio njegov dres

ŠOKIRAN MODRIĆEVOM ŽELJOM: Nico Williams se iznenadio kada je Luka tražio njegov dres

28. 06. 2024 - 20:49
0
Shares

Nico Williams mladi (21) i sjajni krilni napadač Španjolske, briljira na Euru. Mnogi novinari i stručnjaci proglasili su ga najboljim igračem grupne faze. Williams je Euro otvorio tako što je po lijevom krilu bio neuhvatljiv za Stanišića i ostale Hrvate, a onda je to jednako impresivno ponovio protiv Italije i Di Lorenza.

Sredio je Hrvatsku i Italiju
Nakon odličnih igara i savršenog učinka Španjolske u skupini, u kojoj je Hrvatsku pobijedila 3:0, a pred meč osmine finala protiv Gruzije, Williams je dao intervju za Marcu. U njemu je otkrio što ga je šokiralo nakon utakmice s Hrvatskom:

"Prišao mi je jedan Hrvat i rekao da Modrić želi moj dres. Nisam to očekivao, jako me iznenadilo. Dao sam mu dres i ostao u čudu razmišljati i pitati se što sam napravio za ovo, da me igrači kao što je Modrić prepoznaju. Jako brzo sam otišao iz jedne krajnosti u drugu, ali to me ispunjava ponosom i moram nastaviti ovako raditi."Arsenal i Chelsea se odmah javili, Barca ne može pratiti njihove ponude 
Kako prenose svi engleski mediji, Arsenal i Chelsea javno su pokazali interes za Williamsa, a odštetna klauzula od 55 milijuna eura nije problem za ta dva kluba. Za razliku od Barcelone, koja također želi Williamsa, ali taj novac nema. 

Arteta u njemu vidi igrača koji bi odmah mogao zauzeti svoje mjesto na lijevoj strani, desno bi igrao Saka, dok bi u vrhu napada Arsenala bio Viktor Gyokeres iz Sportinga, s kojim je navodno sve dogovoreno.

S druge strane, Chelsea vidi svoju šansu u Marcu Cucurelli i smatra da ga on može nagovoriti na dolazak te da njih dvojica i u klubu kao i u reprezentaciji igraju na istoj strani.

(index.hr)

 

Učitaj još novosti