28. 06. 2024 - 20:14
SVE JE VEĆ DOGOVORENO: Nikola Savić pojačava Velež
907
Shares
SVE JE VEĆ DOGOVORENO: Nikola  Savić pojačava Velež

SVE JE VEĆ DOGOVORENO: Nikola Savić pojačava Velež

28. 06. 2024 - 20:14
0
Shares

Nakon što su juče imenovali novog trenera, Rođeni su nastavili s istim tempom, odnosno sa dovođenjem novih lica pred početak sezone.
Dogovorena je saradnja sa pomenutim Savićem koji će uskoro biti i zvanično predstavljen.

Savić u Velež dolazi iz Voždovca, a za ovaj klub i IMT Beograd je u prošloj sezoni u srbijanskoj eliti odigrao 28 utakmica.Karijeru je inače počeo u omladinskim kategorijama Crvene Zvezde, a njegova tržišna vrijednost je 800.000 KM i kada potpiše, biće najvrijedniji igrač Rođenih.

Dodajmo i da srbijanski stoper neće biti posljednje pojačanje Veleža.Kako neslužbeno saznajemo redove mostarske ekipe bi uskoro trebao pojačati jedan brazilski Internacionalac koji igra na poziciji lijevog bočnog.

No, ni to nije sve, odnosno izvor blizak klubu tvrdi da su u Veležu u potrazi za pojačanjima na pozicijama klasičnog i krilnog špica.

Nikad nije bilo lakše postati Rođeni
Iz Fudbalskog kluba Velež stižu i informacije koje će sasvim sigurno obradovati sve navijače ovog kluba.Naime, iz mostarskog kluba su odlučili da olakšaju proces učlanjenja u klub kroz proces modernizacije i digitalizacije baze svojih članova.

Tako će se u budućnosti svi zainteresirani navijači moći učlaniti u klub putem webshopa, a da je ovaj potez već naišao na odobravanje, govore i podaci da se za samo 24 sata učlanilo 500 članova, čime su oboreni svi  rekordi.

(sportsport.ba)

Učitaj još novosti