27. 06. 2024 - 13:31
NEVJEROVATNA BRAČNA DRAMA NA EURU: Supruga ostavila...
907
Shares
NEVJEROVATNA BRAČNA DRAMA NA EURU: Supruga ostavila reprezentativca usred prvenstva

NEVJEROVATNA BRAČNA DRAMA NA EURU: Supruga ostavila reprezentativca usred prvenstva

27. 06. 2024 - 13:31
0
Shares

Brak engleskog fudbalskog reprezentativca Kieran Tripijea našao se na klimavim nogama, ako ne i pred svojim krahom, nakon što je njegova supruga Šarlot objavila zagonetnu poruku na Instagramu i prestala ga pratiti na toj društvenoj mreži uoči utakmice protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu.

"Prije ili kasnije preboliš sr*** za koja si se zakleo da ih nikada nećeš preboljeti i to je najbolji osjećaj na svijetu", napisala je na Instagramu, i dodala opis: "Sunce sija, sretan ponedjeljak, anđeli moji."

Nakon toga je objavila fotografiju na kojoj sjedi u automobilu i sluša muziku dok čeka djecu da ih pokupi iz škole.

Sve ovo navelo je njene pratioce da posumnjaju da je tu riječ o mogućem razvodu. Inače, par je u braku od 2016. i imaju tri sina. Navodno je njihov brak "napet već neko vrijeme", piše Daily Mail, a par je pokušavao riješiti svoje nesuglasice prije početka Eura, otkrili su im izvori bliski supružnicima.

Za razliku od ostalih engleskih wagsica, 29-godišnja Šarlot odlučila je ostati kod kuće i ne navijati na tribinama za svog dragog.

"Već se neko vrijeme zna da među njima nije dobro. Imali su brojne probleme i pokušavali su ih riješiti, ali pokazalo se da je to prilično velik izazov. Šarlot je ostala u Engleskoj s njihovom djecom tokom Eura, za razliku od ostalih wagsica koje su letjele u Njemačku na utakmice Engleske. Biće zanimljivo vidjeti što će biti s njima nakon završetka Eura", otkrio je izvor za Daily Mail.

Da bi moglo biti nevolja u raju počelo se sumnjati još prošle godine, kada je fudbaler Njukasla snimljen kako se zbližava s jednom plavušom u karaoke baru, gdje je sa svojim saigračima slavio plasman u Ligu šampiona. Na snimk koji je tada procurio u javnost moglo se vidjeti kako grli tajanstvenu ženu, a zatim ju je u jednom trenu podigao u naručje dok je gomila oko njih pjevala pjesmu s karaoka.

Šarlot je za to vrijeme bila u Španiji, gdje su se preselili dok je on igrao za Atletiko Madrid.

Ranije je priznala da joj je to preseljenje jako teško palo. "Kad smo se tek preselili u Madrid, dugo sam bila sama. Osjećala sam se tako usamljeno, ljudi ne vide tu stranu stvari. Otprilike četiri mjeseca kasnije govorila sam mu: 'Ne znam mogu li ostati ovdje, Kierane, osjećam se depresivno. Ovdje nemam porodicu, nemam prijatelje'", ispričala je tada.

Bračni problemi baš su se zaredali u engleskoj reprezentaciji, koja sve te priče pokušava zataškati i fokusirati se samo na fudbal, no to im, barem za sada, baš i ne ide.

Osim Tripijea, pažnju javnosti nedavno je ukrao i njegov saigrač Kajl Voker, kojem su se kao podrška na tribinama pojavile i žena i ljubavnica s djecom.

(nezavisne.novine)

Učitaj još novosti