27. 06. 2024 - 12:56
SELEKTOR ITALIJE: Spaleti "poludio" zbog pitanja novinara
907
Shares
SELEKTOR ITALIJE: Spaleti

SELEKTOR ITALIJE: Spaleti "poludio" zbog pitanja novinara

27. 06. 2024 - 12:56
0
Shares

Italija je u ponedjeljak u dramatičnom susretu posljednjeg kola remizirala s Hrvatskom 1:1 i tako izbacila "Vatrene" s Eura. Vodila je Hrvatska od 55. minute golom Luke Modrića, ali je u osmoj minuti sudijske nadoknade Matija Zakanji (Mattia Zaccagni) šokirao izabranike Zlatka Dalića.

Na press konferenciji nakon utakmice bio je italijanski selektor Lućano Spaleti (Luciano Spalletti), koji je potpuno izgubio živce nakon prvog pitanja italijanskih novinara. Spaleti je odgovarao skoro deset minuta, bio je vrlo emotivan, govorio je o ljubavi, hrabrosti...

Na pitanje Darija Rićija (Ricci) s Radija 24 ''je li se za formaciju 5-3-2 odlučio jer je želio podilaziti igračima ili je to bio pakt s njima", Spaleti je poludio i uslijedio je monolog zbog kojeg se kasnije Rići izvinio svojim slušateljima.

No, nakon što se smirio, Spaleti je nabavio broj Rićija i nazvao ga je u 2 ujutro kako bi mu se izvinio zbog verbalnog napada.

- U 2 ujutro primio sam telefonski poziv s broja koji nisam prepoznao. Mislio sam da je krivi broj ili spam, ali čuo sam kako netko kaže: "Zdravo Dario, ovdje Lućano". Ne poznajem nikoga ko se zove Lućano, a da ima moj broj. Trebalo mi je malo da shvatim da je s druge strane Spaleti i da mu je ured za medije dao moj broj - rekao je Rići pa je nastavio:

- Nekoliko puta se izvinio zbog korištenog tona. Na kraju smo sve raščistili.

(dnevniavaz.ba)

Učitaj još novosti