22. 06. 2024 - 10:31
Pogledajte postavu sa kojom Dalić napada Italiju i osminu...
907
Shares
Pogledajte postavu sa kojom Dalić napada Italiju i osminu finala Eura

Pogledajte postavu sa kojom Dalić napada Italiju i osminu finala Eura

22. 06. 2024 - 10:31
0
Shares

Nogometaši Hrvatske i Italije u ponedjeljak od 21 sat u Leipzigu igraju ključni susret za prolaz grupne faze Europskog prvenstva.

Nakon dva odigrana kola Španjolska je na vrhu s maksimalnih šest bodova, Italija drži drugu poziciju sa tri boda, a Hrvatska i Albanija imaju po jedan bod.

Za dvoboj s Italijom će izvjesno doći do promjena u početnoj postavi ‘Vatrenih‘. Na golu će sigurno biti Dominik Livaković, a stvari se mijenjaju u zadnjoj liniji.

Umjesto Josipa Juranovića, Zlatko Dalić na desni bok planira vratiti Josipa Stanišića, a na lijevom će biti Borna Sosa, nakon što je Dalić tu isprobavao Joška Gvardiola i Ivana Perišića.

Kao stoperski tandem nameću se Gvardiol i Martin Erlić koji u prva dva kola nije odigrao niti minute. Očekuje se i raspuštanje legendarnog Modrić – Brozović – Kovačić trojca u sredini terena.

Umjesto indisponiranog Brozovića u sastav bi trebao uskočiti Luka Sučić, mladić koji je “zakuhao” autogol Albanije nakon što je ušao s klupe za pričuve.

U završnoj trećini očekuje se napad koji još nije startao na ovom Euru. Na krilima bi trebali biti strijelac protiv Albanije Andrej Kramarić i superstar Rijeke Marko Pjaca, koji bi tako trebao zaigrati na Euru po prvi put nakon osam godina.

Konačno, umjesto Brune Petkovića na poziciji centarfora očekuje se Ante Budimir.

Učitaj još novosti