21. 06. 2024 - 08:41
Piksija pitali hoće li Srbija napustiti EURO: Uslijedio je...
907
Shares
Piksija pitali hoće li Srbija napustiti EURO: Uslijedio je brutalan odgovor

Piksija pitali hoće li Srbija napustiti EURO: Uslijedio je brutalan odgovor

21. 06. 2024 - 08:41
0
Shares

Nakon dramatične završnice utakmice gruper C na Europskome prvenstvu između Srbije i Slovenije, koja je završila 1-1 , pred medije je izašao trener Bijelih Orlova Dragan Stojković Piksi.

Najprije je komentirao rezultat:"Kao prvo, Srbi ne umiru tako lako. Ne predajemo se niti ćemo se predati, vjerujemo do kraja i rezultat je došao kao nagrada za vjerovanje. Za mnoge je utakmica bila završena, za nas nije, ali teška utakmica, to smo znali, ovo je EURO, nije prijateljska utakmica, svaki gol je važan. Ono što je važno za mene je da smo kreirali mnogo šansi, ali nijedna lopta nije ušla u mrežu. Jednostavno danas nismo htjeli prihvatiti poraz od Slovenije."

"Rekli ste da ćete napustiti Euro", poručio je engleski novinar Piksiju, a ovaj hladno odgovorio:

"Hvala za pitanje, ali pitajte me nešto o utakmici. Za mene to nije bitno."

Piksi je bio pun hvale za srpskoga napadača koji je spasio Srbiju golom u posljednjim sekundama:"Volim Luku Jovića. Postigao je gol. Zato je ušao u igru. Uvijek sam vjerovao u njega. Znam da mu uvijek treba malo prostora. Ovo je dobro za njegovo samopouzdanje. Svakom igraču je bitno da daju gol. Ovaj gol nam daje nadu da vjerujemo u naš san da prođemo dalje."

Učitaj još novosti