18. 06. 2024 - 09:39
Mbappe će igrati sa slomljenim nosom. Njegova šala na Twitteru...
907
Shares
Mbappe će igrati sa slomljenim nosom. Njegova šala na Twitteru ima 13 miliona pregleda

Mbappe će igrati sa slomljenim nosom. Njegova šala na Twitteru ima 13 miliona pregleda

18. 06. 2024 - 09:39
0
Shares

Kylian Mbappe neće morati na operaciju nakon što je u utakmici protiv Austrije (pobjeda 1:0), prvoj za Francuskoj na Europskom prvenstvu, slomio nos. Podsjetimo, 25-godišnji napadač stradao je u duelu s Kevinom Dansom i morao napustiti igru prije završetka susreta.

Iako su prve prognoze sugerirale da je upitan za ostatak turnira, vijesti iz Francuske govore da je moguće, iako ne i vjerojatno, da nastupi već u utakmici s Nizozemskom u petak.

Tako piše RMC Sport i dodaje da je Mbappe obavio pregled u bolnici u Düsseldorfu te je potvrđeno da mu nije potrebna operacija. Mbappe će najvjerojatnije propustiti sljedeću utakmicu reprezentacije, a vratiti se u posljednjem ogledu grupne faze protiv Poljske sljedećeg utorka.

Igrat će s maskom
Očekuje se da nastupi sa zaštitnom maskom na licu. Dao je to naslutiti i sam nakon što se obratio svojim navijačima na X-u (bivši Twitter) pitanjem koje je upotpunio s emojijima maske i olakšanja. "Imate li kakvu ideju za masku?" upitao je svoje pratitelje. Njegova poruka objavljena je nešto prije 1:30, a do 7 ujutro skupila je gotovo 13 miliona pregleda, piše index.hr.

Mbappe je najvažniji igrač Francuske i jedan od najboljih na svijetu pa bi njegov izostanak bio ogroman udarac za momčad Didiera Deschampsa, jednog od najvećih favorita Eura. Mbappe je u prošloj sezoni, posljednjoj svojoj za PSG prije odlaska u Real Madrid, zabio 44 gola i asistirao 10 puta u 48 utakmica za francuske prvake. Za reprezentaciju je odigrao 79 utakmica i zabio 47 golova.

Učitaj još novosti