16. 06. 2024 - 09:51
Objava Fabrizija Romana o Brazilu i Ronaldinhu je hit na...
907
Shares
Objava Fabrizija Romana o Brazilu i Ronaldinhu je hit na društvenim mrežama

Objava Fabrizija Romana o Brazilu i Ronaldinhu je hit na društvenim mrežama

16. 06. 2024 - 09:51
0
Shares

Nogometaši Brazila uskoro će pokušati doći do trofeja na Copa Americi, u čijoj skupini D igraju protiv Kolumbije, Kostarike i Paragvaja. Turnir započinje u četvrtak i trajat će do 14. srpnja, a utakmice će se igrati na 14 stadiona u Sjedinjenim Američkim Državama. Naslov pobjednika s posljednjeg izdanja drži Argentina koja je u Rio de Janeiru 2021. pobijedila Brazil 1:0.

Nedavno je odjeknula izjava brazilske legende Ronaldinha na temu reprezentacije. Nogometni majstor koji je Copu osvojio 1999., a s Brazilom slavio naslov svjetskog prvaka 2002. bio je izjavio: "Neću gledati nijednu utakmicu Brazila. Reprezentaciji nedostaje sve. Odlučnost, radost, dobar nogomet. Napustit ću Brazil."

Raphinha ima drugačiju informaciju
Dosta se o tome polemiziralo, no činjenica je da je ono što je Ronaldinho bio rekao daleko od onog što misli. Talijanski novinar Fabrizio Romano na svom je profilu na X-u objavio izjavu Raphinhe o tome. Objava je postala hit i pregledana je od jučer 9.2 milijuna puta, piše index.hr.

"Ne znam je li u pitanju reklama ili o čemu je riječ. Meni je rečeno da je tražio Viniciusa ulaznice za naše utakmice. Kako bilo, iznenađuje me njegova izjava i ne slažem se s time što je rekao", citirao je Romano Raphinhu.

A riječ je o zaista o reklamnoj kampanji u kojoj je Ronaldinho tek čitao komentare ogorčenih navijača Brazila. Potvrdio je to i sam Ronaldinho na Instagramu na kojem je poslao poruku:

"Nikad ne bih napustio brazilski nogomet, nikada. I nikad ne bih rekao ono što ste vidjeli. Zapravo, ove riječi su riječi brazilskih navijača koje sam vidio na internetu. Zamislite da slušate ove poruke prije nego što igrate. Pala bi vam motivacija. Podrška navijača radi ogromnu razliku igraču, znam o čemu pričam. Narode, ono što našim dečkima u ovom trenutku treba je podrška, zato sam se i pridružio ovoj kampanji da pokrenem navijanje", poručio je Ronaldinho.

Ronaldinho je za Brazil od 1999. do 2013. odigrao 97 utakmica te zabio 33 gola. Umirovio se 2015. kao igrač Fluminensea, a igrao je još za Gremio, PSG, Barcelonu, Milan, Flamengo, Atletico Mineiro i Queretaro.

Učitaj još novosti