16. 06. 2024 - 07:12
Zvijezda Dinama nakon poraza od Italije: Čeka nas Hrvatska....
907
Shares
Zvijezda Dinama nakon poraza od Italije: Čeka nas Hrvatska. Dat ću sve od sebe

Zvijezda Dinama nakon poraza od Italije: Čeka nas Hrvatska. Dat ću sve od sebe

16. 06. 2024 - 07:12
0
Shares

Nogometaši Italije, aktualni europski prvaci, krenuli su u obranu naslova pobjedom, u ogledu prvog kola skupine B ovogodišnjeg EURA svladali su Talijani u Dortmundu Albaniju s 2:1.

Svi su pogoci postignuti u prvom poluvremenu. U 22. sekundi susreta Albanija je povela golom Nedima Bajramija što je ujedno bio najbrži pogodak u povijesti europskih prvenstava. Italija je brzo preokrenula rezultat u svoju korist i to nakon golova Alessandra Bastonija u 11. i Nicole Barelle u 16. minuti, piše index.hr.

''Ostvarenje sna"
Albanija u srijedu igra drugo kolo protiv Hrvatske, a susret je najavio igrač Dinama i reprezentativac Albanije Arber Hoxha.

"Ovo je bilo ostvarenje sna, iako smo izgubili. Krenuli smo dobro, ali smo vrlo brzo primili dva gola. U drugom dijelu smo imali nekoliko prilika, ali ih nismo realizirali i izgubili smo. Moramo se pripremiti za utakmicu s Hrvatskom i nadati se pozitivnom rezultatu. Nevjerojatan osjećaj kad sam ušao u igru. Zahvaljujem svim navijačima. Dat ću sve od sebe svake sekunde koju provedem na terenu. Drugi gol nam je malo presjekao noge. Na samom kraju Manaj je imao dobru priliku, ali Donnarumma je spasio Italiju", rekao je Dinamov krilni igrač. 

Učitaj još novosti