16. 06. 2024 - 09:25
NESUĐENI HRVATSKI MESSI OTVORIO DUŠU: Želio sam otići i...
907
Shares
NESUĐENI HRVATSKI MESSI OTVORIO DUŠU: Želio sam otići i postati Messi za godinu dana

ALEN HALILOVIĆ

NESUĐENI HRVATSKI MESSI OTVORIO DUŠU: Želio sam otići i postati Messi za godinu dana

16. 06. 2024 - 09:25
0
Shares

Alen Halilović, nekada najveći talent hrvatskog nogometa, dao je intervju za El Mundo. Nakon uspješne sezone u nizozemskoj Fortuni Sittard, Halilović se osvrnuo na svoju karijeru.

Godine 2014. potpisao je za Barcelonu, ali umjesto uzleta, promijenio je mnoge klubove. Igrao je za Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege, Heerenveen, Birmingham, Reading i Rijeku. Halilović je istaknuo da je prošla sezona bila jedna od njegovih najboljih, te da je odluka o ostanku u Europi bila ispravna.

Želio je brzo postati novi Messi, ali priznao je da stvari ne idu tako jednostavno. Barcelona ga je prodala jer nisu vjerovali da će dobiti puno minuta u prvoj momčadi. Halilović smatra da je trebao poslušati Barcelonu i otići na još jednu posudbu.

Razlog čestih promjena klubova vidi u nepodudarnosti s pozicijama i situacijama u klubovima. Sretan je što je dokazao da može igrati na visokoj razini i vjeruje da ima još puno toga pred sobom.

Nisam htio ići na posudbu i rekao sam: “Ili me želite ili odlazim.” Trebao sam poslušati Barcelonu. Imao sam 20 godina i trebao sam ponovno otići na posudbu, odigrati 30 utakmica i vidjeti što će biti. Htio sam da se sve dogodi brzo. Želio sam otići i postati Messi za godinu dana, ali to tako ne ide”, rekao je Halilović.

Učitaj još novosti