13. 06. 2024 - 14:10
NEIZVJESNA BORBA: McGregora protiv Chandlera
907
Shares
NEIZVJESNA BORBA: McGregora protiv Chandlera

NEIZVJESNA BORBA: McGregora protiv Chandlera

13. 06. 2024 - 14:10
0
Shares

Dugo očekivani povratak Conora McGregora i njegova borba s Michaelom Chandlerom na UFC-u 303 suočava se s velikom neizvjesnošću.Meč, prvobitno zakazan za 29. lipnja u Las Vegasu, očigledno je opterećen problemima i sada ga jedan od najpoznatijih MMA novinara Ariel Helwani smatra “vrlo neizvjesnim”.

Problemi su počeli kada je planirana tiskovna konferencija u Dublinu odgođena bez konkretnog objašnjenja, što je izazvalo zabrinutost medija oko održavanja borbe. Iako se u početku činilo da UFC ide naprijed s originalno dogovorenom postavom, nedavni razvoj događaja ponovno je pobudio sumnje.

Helwani je izvijestio da UFC istražuje opcije za plan B, uključujući kontaktiranje boraca i menadžera kako bi pronašli potencijalne zamjene za McGregora ili Chandlera.

Situacija je postala sve napetija, a Helwani je izjavio da je početna pozitivnost oko održavanja okršaja nestala. Napomenuo je da UFC naporno radi na osmišljavanju novog plana, ali mogućnosti su ograničene zbog kratkog roka i boraca koji su već zakazani za nadolazeće događaje.

Neki sugeriraju da bi se UFC mogao okrenuti borcima kao što su Islam Mahačev ili Nate Diaz, iako su te opcije u najboljem slučaju vrlo optimistične. Kako se borba približava, obožavatelji i cijeli borilački svijet nestrpljivo čeka novosti o situaciji, promo videi su se vrtili i na eventu u Louisvillu ali i dalje nemamo konkretnih informacija od glavnih aktera niti od organizacije.

Napomenimo da McGregor još nikada nije otkazao svoj meč pa se nadamo da će tako biti i ovaj put i da je ovo samo još jedan njegov trik kako bi dodatno uzburkao javnost kao i zbunio svoga protivnika.

(n1info.ba)

Učitaj još novosti