25. 05. 2024 - 14:13
OGROMNA ODLUKA! Pep u Cityju otpisao jedno od najvećih...
907
Shares
OGROMNA ODLUKA! Pep u Cityju otpisao jedno od najvećih pojačanja u historiji kluba nakon samo jedne sezone?

OGROMNA ODLUKA! Pep u Cityju otpisao jedno od najvećih pojačanja u historiji kluba nakon samo jedne sezone?

25. 05. 2024 - 14:13
0
Shares

Prema najnovijim informacijama, jedno od najvećih pojačanja u povijesti moćnog Manchester Cityja, napustit će klub nakon samo jedne sezone na Etihadu.

Momčad koju predvodi Pep Guardiola četvrti put u nizu je osvojila titulu u Premier ligi i to nakon što su i ove, kao i prošle godine, dobili bitku protiv londonskog Arsenala.

Bez obzira na sve, jasno je da se očekuju brojne promjene u plavom dijelu Manchestera u ljetnom prijelaznom roku, a mnogo toga će se naravno dogoditi po naredbi španskog stručnjaka.

Naime, danas stižu vijesti o tome da je Guardiola otpisao Matheusa Nunesa koji je prošlog ljeta stigao u ekipu iz Wolverhamptona za više od 60 milijuna eura.

Manchester City spreman je saslušati ponude i prodati Portugalca. On je ove sezone odigrao svega 28 utakmica u svim takmičenjima, dok je od tih 28 samo 17 bilo u domaćem prvenstvu. Od prvog minuta je u Premier ligi započeo sedam mečeva.

Svjesni su popularni ‘Građani’ da će biti na gubitku, ali jednostavno se žele riješiti Nunesa za kojeg su prema nekim navodima zainteresovani klubovi poput PSG-a i Barcelone.

Učitaj još novosti