25. 05. 2024 - 10:58
Jučer briljirao na Tušnju, nagrada stigla već danas - Mlinarić...
907
Shares
Jučer briljirao na Tušnju, nagrada stigla već danas - Mlinarić potpisuje novi ugovor sa Veležom?

Jučer briljirao na Tušnju, nagrada stigla već danas - Mlinarić potpisuje novi ugovor sa Veležom?

25. 05. 2024 - 10:58
0
Shares

Velež je sezonu zaključio visokom pobjedom na Tušnju protiv Tuzla Cityja. Gosti su bili favoriti, a na kraju su slavili sa 5:1.Igrače domaće ekipe praktično je izluđivao Mihael Mlinarić koji je odigrao fenomenalnu utakmicu za kraj sezone.

Kako SportSport neslužbeno saznaje nagrada za dobre igre Mlinariću stiže već danas jer je spreman novi ugovor za njega.

Prema informacijama do kojih smo došli, istina neslužbenih, očekuje se da će Mlinarić staviti potpis na novi ugovor sa Veležom koji će ga za ovaj klub vezati na još godinu dana.Naime, trenutni ugovor Mlinarića za Velež veže do kraja naredne sezone, ali nakon što potpiše novi ugovor stanovnik Mostara trebao bi biti do ljeta 2026. godine.Karijeru je počeo u omladinskom pogonu Slaven Belupa, odakle odlazi u Kustošiju, a zatim je igrao za Tehničar 1974, te Dubravu i Goricu u Sloveniji.

Iz Gorice 2021. godine prelazi u Slaven Belupo, a nakon toga ide na posudbu u Dugopolje. Upravo iz Slaven Belupa je prošlog ljeta stigao u ekipu Veleža i ispostavilo se da je to bio pun pogodak uprave ovog kluba.

Velež nedavno predstavio prvo pojačanje za Evropu
Rođeni su prije dva dana potvrdili prvo pojačanje, a kako je SportSport i najavio, to je sada već bivši član hrvatske Cibalije Karlo Išasegi.

(sportsport.ba)

Učitaj još novosti