25. 05. 2024 - 09:40
Džanan Musa vidio novinara Sportkluba pa mu poručio: Kad tebe...
907
Shares
Džanan Musa vidio novinara Sportkluba pa mu poručio: Kad tebe vidim kao kamermana, to je jasan znak

Džanan Musa vidio novinara Sportkluba pa mu poručio: Kad tebe vidim kao kamermana, to je jasan znak

25. 05. 2024 - 09:40
0
Shares

Naš košarkaš Džanan Musa je s Real Madridom izborio finale Eurolige pobijedivši u polufinalnom meču Olympiacos rezultatom 87:76.Nakon pobjede nad grčkim velikanom bio je dobro raspoložen u razgovoru s novinarem Sportkluba Darkom Plavšićem kome je odgovorio na pitanje kako se osjeća.
"Kad tebe vidim kao kamermana, to je jasan znak da je dobro", našalio se Musa i nastavio dalje.

"Osjećaj je nevjerovatan, da imaš priliku da osvojiš nešto dva puta zaredom. To je bio plan od početka sezone. Mislim da smo ovo zaslužili, radili smo iz dana u dan i u finalu smo".

Musa je bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu Reala te je pogađao ključne šuteve kada se rezultat lomio što je istakao i trener Olympiacosa Georgios Bartzokas."Iskustvo koje imam u Realu, a koje su mi prenijeli stariji igrači implementiram na utakmicu. Uradio sam to najbolje moguće, odmorit ćemo se pa pripremiti za finale protiv Panathinaikosa. Vjerujemo jedni drugima, vjerujemo da radimo ono što je potrebno da dobijamo utakmice. Pomažemo svi svima pogotovo u odbrani tako da je to jedna od ključnih činjenica. Očekujemo da ćemo pobijediti u nedjelju, neće biti lako, ali sama činjenica da možemo nešto uraditi dvije godine zaredom je nešto specijalno", završio je Musa.

Razgovor našeg reprezentativca sa kolegom sa Sportkluba pogledajte ovdje.

Dodajmo da Musu u nedjelju od 19:00 sati očekuje finalna utakmica Eurolige protiv Panathinaikosa.

(klix.ba)

Učitaj još novosti