16. 05. 2024 - 17:11
BARBAREZ OBJAVIO PRVI SPISAK NA KLUPI ZMAJEVA: Džeko predvodi...
907
Shares
BARBAREZ OBJAVIO PRVI SPISAK NA KLUPI ZMAJEVA:  Džeko predvodi tim sa nekoliko novajlija

BARBAREZ OBJAVIO PRVI SPISAK NA KLUPI ZMAJEVA: Džeko predvodi tim sa nekoliko novajlija

16. 05. 2024 - 17:11
0
Shares

Sergej Barbarez u selektorskoj ulozi na klupi Bosne i Hercegovine debitovat će protiv Engleske 3. juna na stadionu ”St James' Park” u Newcastleu.Tako je Barbarez danas objavio spisak Zmajeva za predstojeće mečeve protiv Engleske i Italije.

Spisak:

Golmani: Nikola Vasilj, Kenan Pirić, Osman Hadžikić

Defanzivci: Jusuf Gazibegović, Sead Kolašinac, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Ermin Bičakčić, Nikola Katić, Tarik Muharemović, Stjepan Radeljić.

Vezni red: Rade Krunić, Benjamin Tahirović, Denis Huseinbašić, Ivan Bašić, Armin Gigović, Dal Varešanović, Dženis Burnić, Haris Hajradinović

Selektor je istakao da Krunić još uvijek nije siguran da li će igrati, ali bi volio da dođe jer u njemu vidi lidera u veznom redu.

Napad: Edin Džeko, Ermedin Demirović, Haris Tabaković i David Vuković

“U Edinu imamo upitnik. Doći će na okupljanje, ali ćemo porazgovarati. Ima tu više faktora koji utiču na spremu igrača”, rekao je Barbarez.Barbarez u selektorskoj ulozi na klupi Bosne i Hercegovine debitovat će protiv Engleske 3. juna na stadionu ”St James’ Park” u Newcastleu. Šest dana kasnije Bosna i Hercegovina će u Empoliju snage odmjeriti s Italijom.

(n1info.ba)

Učitaj još novosti