19. 04. 2024 - 19:23
‘NAJVEĆE LUDILO’: Ako Bayern ne osvoji Ligu prvaka, Kane se...
907
Shares
‘NAJVEĆE LUDILO’: Ako Bayern ne osvoji Ligu prvaka, Kane se vraća u Premieri ligu i to kod bivšeg trenera?!

‘NAJVEĆE LUDILO’: Ako Bayern ne osvoji Ligu prvaka, Kane se vraća u Premieri ligu i to kod bivšeg trenera?!

19. 04. 2024 - 19:23
0
Shares

Engleski reprezentativac Harry Kane iza sebe ima fenomenalnu sezonu u redovima minhenskog Bayerna, barem kada se radi o onom individualnom dijelu.

Međutim, svima je jasno i poznato da bi Bayern ovu takmičarsku godinu mogao završiti na katastrofalan način, odnosno bez ijednog osvojenog trofeja, a sve je bliže tome.

Naime, jedino takmičenje u kojem ‘Bavarci’ još uvijek “imaju šansu” jeste Liga prvaka. U međuvremenu su engleski izvori došli do zanimljivih i poprilično šokantnih saznanja.

Ako Bayern ne osvoji Ligu prvaka, te završi sezonu bez ijednog trofeja, Kane je spreman napustiti Allianz Arenu i vratiti se u dobro poznato prvenstvo, Premier ligu.

CaughtOffside piše da bi engleska gol mašina karijeru mogla nastaviti u londonskom Chelseaju, timu kojeg sa klupe predvodi njegov bivši trener Mauricio Pochettino.

Kaneov povratak u London, ali u klub u kojem se ne nosi bijeli dres, sigurno ne bi baš najbolje sjeo nikom u Tottenhamu. Nema dileme da bi to bio pravi šok prijelaznog roka, pa ćemo ovu priču kao i svaku drugu ispratiti do kraja.

Učitaj još novosti