18. 04. 2024 - 09:59
NAJHLADNIJI IKAD: Bellingham otkrio šta je Ancelotti tražio od...
907
Shares
NAJHLADNIJI IKAD: Bellingham otkrio šta je Ancelotti tražio od njega prije početka utakmice protiv Cityja

NAJHLADNIJI IKAD: Bellingham otkrio šta je Ancelotti tražio od njega prije početka utakmice protiv Cityja

18. 04. 2024 - 09:59
0
Shares

Real Madrid je ušao u rekordno polufinale Lige prvaka, a Carlo Ancelotti je nastavio ispisivati historiju ovog takmičenja, ali i trenerskog posla. ‘Kraljevi’ su na Etihadu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca prošli dalje, odnosno eliminisali Manchester City, pa će u polufinalu odmjeriti snage sa Bayernom.

Utakmica koja je izuzetno fizički i emotivno potrošila oba tima pružila je ono što se od nje očekivalo, a posljedice ovog dvomeča će ponajviše osjećati Jude Bellingham.

Sjajni Englez je vodio velike bitke na sredini terena i po zadnjem zvižduku priznao da je umoran, ali je imao snage otkriti reporterima šta je od njega tražio uvijek hladni ‘Don Carlo’.

“Vidio sam Ancelottija kako zijeva prije večerašnje utakmice. Prišao sam mu i pitao da li je umoran. Rekao mi je da mu je samo dosadno i da moram izaći na teren i uzbuditi ga”, rekao je Bellingham.

Italijan je kroz karijeru poznat kao menadžer koji bez obzira na stanje na terenu ne pokazuje emocija, dok je izjava njegovog nogometaša samo potvrdila cijelu priču.

 

(sportam.info)

Učitaj još novosti