17. 04. 2024 - 18:39
DA LI JE MOGUĆE?! Ancelotti revanš na Etihadu koristi da Realu...
907
Shares
DA LI JE MOGUĆE?! Ancelotti revanš na Etihadu koristi da Realu dogovori jedno od najvećih pojačanja godinama unazad

DA LI JE MOGUĆE?! Ancelotti revanš na Etihadu koristi da Realu dogovori jedno od najvećih pojačanja godinama unazad

17. 04. 2024 - 18:39
0
Shares

Nogometaši Manchester Cityja i Real Madrida večeras će odigrati revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka na stadionu Etihad i sigurno je da nas čeka novi spektakl.

Real i City su minule sedmice remizirali na Santiago Bernabeu rezultatom 3:3. No, još i prije su mnogi vjerovali kako će odluka o putniku u polufinale pasti u Manchesteru, što i jeste slučaj.

Međutim, zaista bombastično je odjeknula vijest inostranih medija o tome da trener ‘Kraljeva’, Carlo Ancelotti, večerašnji susret dva velika evropska rivala želi ujedno iskoristiti i da pokuša dogovoriti senzacionalan posao.

Ancelotti je navodno izrazio želju da sjajni Joško Gvardiol postane dio madridskog giganta već ovog ljeta, odnosno da klub hrvatskog reprezentativca dovede u ljetnom prijelaznom roku.

Jasno je da Real ima mogućnosti da dovede bilo kojeg nogometaša na planeti, ali koliko je zapravo ovakav transfer Gvardiola već za nekoliko mjeseci uopšte realan, ostaje nam da vidimo.

Hrvat je očito impresionirao italijanskog stručnjaka u prvoj utakmici četvrtfinala odigranoj u prijestolnici Španije, koji je to odmah dao do znanja klupskom vrhu na čelu sa moćnim Florentinom Perezom.

(sportam.info)

Učitaj još novosti