17. 04. 2024 - 17:12
BESKRAJNO TUŽAN: Oglasio se tragičar utakmice sezone za...
907
Shares
BESKRAJNO TUŽAN: Oglasio se tragičar utakmice sezone za Barcelonu, izvinio se i dao obećanje navijačima

BESKRAJNO TUŽAN: Oglasio se tragičar utakmice sezone za Barcelonu, izvinio se i dao obećanje navijačima

17. 04. 2024 - 17:12
0
Shares

Nakon što su se emocije "slegle", na društvenim mrežama se oglasio Ronald Araujo, apsolutni tragičar najvažnije utakmice u sezoni za Barcelonu.
Barcelona je u jednom trenutku dvomeča protiv Paris Saint germaina imala dva gola prednosti i ukupan rezultat 4:2 na svojoj strani. No, u 29. minuti sinoćnjeg revanša protiv PSG-a Ronald Araujo je skrivio direktan crveni karton, a gosti iz Pariza su to znali iskoristiti.

PSG je u nastavku utakmice postigao četiri pogotka s igračem više i tako se plasirao u polufinale Lige prvaka. Araujo se našao na meti određenog dijela navijača, ali je ipak više onih koji podržavaju odličnog stopera zahvaljujući dobrim igrama iz sezone u sezonu.

Araujo je sada smogao snage da se oglasi na društvenim mrežama i da obećanje navijačima kako će pokušati ponovo da dođe do kraja u Ligi prvaka već naredne sezone."Nogomet koji mi je pružio toliko radosti sada me jako pogodio. Zahvaljujem se onima koji su bezuvjetno uz mene, saigračima koji su ostavili sve na terenu i navijačima koji su vjerovali u nas do kraja. Jako mi je žao što sam vas uskratio za ovu radost. Obećavam da ćemo pokušati ponovo. Naprijed Barca, zauvijek", poručio je Urugvajac.
PSG je nakon velike pobjede izborio polufinale Lige prvaka gdje će igrati protiv Borussije Dortmund. U drugoj utakmici sastat će se bolji iz večerašnjih revanš duela četvrtfinala.

(klix.ba)

Učitaj još novosti