16. 04. 2024 - 09:20
POCHETTINO SE OGLASIO NAKON ŠTO SU SE IGRAČI CHELSEAJA SKORO...
907
Shares
POCHETTINO SE OGLASIO NAKON ŠTO SU SE IGRAČI CHELSEAJA SKORO POTUKI OKO PENALA: “Sramotno!”

POCHETTINO SE OGLASIO NAKON ŠTO SU SE IGRAČI CHELSEAJA SKORO POTUKI OKO PENALA: “Sramotno!”

16. 04. 2024 - 09:20
0
Shares

U posljednjem susretu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea je na Stamford Bridgeu deklasirao Everton 6:0 uz čak četiri gola Colea Palmera.Veznjak Plavaca postigao je tri gola već u prvih 30 minuta utakmice. Među strijelce se upisao u 13. minuti, 18. i 29. Na 4:0 je povisio Nicolas Jackson u posljednjim trenucima prvog dijela, a četvrti gol na utakmici Palmer je postigao iz kaznenog udarca u 64. minuti.

Prije samog izvođenja udarca došlo je do svađe ko će šutirati. Noni Maduke se želio progurati ispred Palmera uzevši loptu. Loptu je želio i Jackson, no sve je presjekao Conor Gallagher koji je uzeo loptu iz Madukeove ruke i dao je Palmeru koji je bio siguran.

To je sve nakon utakmice komentarisao trener Chelseaja Mauricio Pochettino.

“Prije svega želim reći da vi, igrači, stručni štab i klub znate da je Cole Palmer izvođač penala. Sramotno, uznemiren sam. Jako sam, jako uzrujan. U svlačionici smo razgovarali o tome kakvima se predstavljamo jer je riječ o utakmici odigranoj u ponedjeljak navečer, koju su ljudi gledali u svakoj zemlji. Ne možemo slati ovakvu sliku o sebi. Sramotno, želim se ispričati ljudima koji prate nogomet i našim navijačima, ovo je neprihvatljivo”, izjavio je Pochettino.

Pochettino je o prepirkama igrača govorio i za Sky Sports.

“Rekao sam da je ovo zadnji put da sam tolerisao ovakvo ponašanje. Sve ću ih izbaciti iz igre idući put. Ovo nije šala. Nevjerovatno je da se to dogodilo u ovakvoj utakmici. Vidimo da smo u procesu u kojem svi učimo. Moramo se promijeniti i razmišljati o grupi, a ne individualnim ostvarenjima”, dodao je Pochettino.

(n1info.ba)

Učitaj još novosti