15. 04. 2024 - 23:33
Kovačić kroz nekoliko riječi podigao na noge navijače Dinama:...
907
Shares
Kovačić kroz nekoliko riječi podigao na noge navijače Dinama: Izjava zvijezde Cityja kruži Hrvatskom

Kovačić kroz nekoliko riječi podigao na noge navijače Dinama: Izjava zvijezde Cityja kruži Hrvatskom

15. 04. 2024 - 23:33
0
Shares

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić bio je jedan od junaka pobjede Manchester Cityja protiv Lutona proteklog vikenda u utakmici domaćeg prvenstva, a nakon meča bilo je posebno zanimljivo.

Manchester City je u susretu 33. kola engleskog Premiershipa nadigrao ekipu Lutona na Etihadu sa visokih 5:1. Jedan od pogodaka i to na fantastičan način za ‘Građane’ postigao je upravo Kovačić.

Po završetku utakmice Hrvat je dao kratak intervju. Pitanja je postavljala jedna djevojčica iz City in the Community Fondacije, no od onih zanimljivih posebno se izdvaja jedno.

Naime, Kovačić je upitan za koji je klub navijao dok je mio mlađi, odnosno u periodu odrastanja, a za iskusnog nogometaša sredine terena nije bilo dileme.

“Aj, aj, aj… Ja sam Hrvat pa moram reći, moj hrvatski tim, Dinamo Zagreb. To je uvijek moj najdraži klub koji podržavam i nastavljam podržavati”, rekao je Mateo.

Nema dileme da je 29-godišnjak ovim riječima obradovao sve koji vole hrvatskog velikana, ali i sve unutar kluba. Naravno, uz nadu da će se jednog dana vratiti na Maksimir.

Učitaj još novosti