13. 04. 2024 - 10:29
TEN HAG NIJE SIGURAN NA KLUPI, ALI UNITED KREĆE PO NAPADAČA:...
907
Shares
TEN HAG NIJE SIGURAN NA KLUPI, ALI UNITED KREĆE PO NAPADAČA: To bi mogao biti najveći transfer ljeta

TEN HAG NIJE SIGURAN NA KLUPI, ALI UNITED KREĆE PO NAPADAČA: To bi mogao biti najveći transfer ljeta

13. 04. 2024 - 10:29
0
Shares

Manchester United očekuje određene promjene na ljeto, a nakon Evropskog prvenstva u Njemačkoj, United kreće po novog napadača, tako da će to biti prvi cilj timsa sa Old Trafforda ovo ljeto.Prema pisanjima ostrvskih medija prva meta Manchester Uniteda će biti argetninski napadač Lisandro Martinez.Martinez je u Inter došao iz Ajaxa 2022. godine sa 32 miliona eura pa Nerazzuri imaju priiku da dobro zarade.

Pomneuti napadač je i reprezentativac Argentine za koju je skupio 16 nastupa, a i ranije je bio želja Manchester United, no do pregorova nije došlo.Međutim, nije još uvijek defnisano ko će voditi United naredne sezone.

Trenutno se Manchester United nalazi na šestom mjestu na tabeli u Premiershipu sa 11 bodova manje od četvrtog mjesta koje vodi u Ligu prvaka i praktično je jasno da ih naredne godine neće biti u ovom takmičenju.

Mnogo se u posljednje vrijeme govori o otkazu za Ten Haga, ali se još uvijek čeka konačna odluka novog vlasnika Manchester Uniteda Sir Jim Ratcliffea.Navodno je pred Ten Haga stavljena nemoguća misija kako bi spasio posao, a ona se zove plasman u Ligu praka naredne sezone.

Jedno je sigurno na Old Traffordu nas na ljeto očekuje dosta promjena.

Učitaj još novosti