29. 03. 2024 - 20:33
SVE IMA SVOJU CIJENU: Leotta naredila da Karius napusti...
907
Shares
SVE IMA SVOJU CIJENU: Leotta naredila da Karius napusti Newcastle zbog bizarnog razloga, već mu je sredila transfer?

SVE IMA SVOJU CIJENU: Leotta naredila da Karius napusti Newcastle zbog bizarnog razloga, već mu je sredila transfer?

29. 03. 2024 - 20:33
0
Shares

Poznata italijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti ekipu Newcastlea, a engleski mediji otkrili su i razlog takvog zahtjeva.

Poznato je da su Diletta i Loris nedavno dobili dijete, zbog poslovnih obaveza žive odvojeno, a to voditeljici očito sve više smeta pa želi da njen zaručnik nađe novi klub, po mogućnosti u Italiji.

Kako piše Daily Mail, Leotti posebno smeta što Karius živi u “zabačenom” Newcastleu, gradu iz kojeg nema direktnih letova za Milano, Amsterdam ili Pariz te želi da se to promijeni.

Zbog toga traži da ovaj golman dođe da igra u Italiju i tamo nastavi svoju karijeru, ali svakako da se o tome ne pita samo on, već je potrebno i da neki klub izrazi želju da ga dovede.

Karius je trenutno treći golman Newcastlea, iza povrijeđenog Nicka Popea i Martina Dubravke pa rijetko dobija priliku da brani.

Mediji saznaju i da je Leotti želja (koja mora biti ispunjena) da njen suprug od naredne sezone brani za Monzu s obzirom da je to klub po njenoj mjeri.

Kariusu ugovor sa Svrakama ističe na kraju sezone. Klub mu po svemu sudeći neće ponuditi nastavak saradnje i izvjesno je da će bez obeštećenja biti savršena investicija za Monzu.

Učitaj još novosti