28. 03. 2024 - 19:55
DANI ALVES IZAŠAO IZ ZATVORA: Supruga Joana Sanz pobjegla...
907
Shares
DANI ALVES IZAŠAO IZ ZATVORA: Supruga Joana Sanz pobjegla glavom bez obzira, EVO ŠTA JE PRVO URADIO

Razvod je neminovnost

DANI ALVES IZAŠAO IZ ZATVORA: Supruga Joana Sanz pobjegla glavom bez obzira, EVO ŠTA JE PRVO URADIO

28. 03. 2024 - 19:55
0
Shares

Proslavljeni brazilski nogometaš Dani Alves u ponedjeljak je napustio zatvor u Barceloni, nakon što je platio kauciju u iznosu od milion eura.

Odmah se Alves zaputio u svoju rezidenciju u Esplugas Llobregat (opština koja se nalazi na granici sa Barcelonom) u luksuznom kvartu Ciudad Diagonal.

Kako su danas javili španski medji, Alves je samo dan nakon izlaska iz zatvora u svom domu organizovao veliku zabavu, na kojoj je sa prijateljima i porodicom ludovao do ranih jutarnjih sati.


Navodno je tulum okončan u 5 sati ujutro, a Alves ga je organizovao kako bi proslavio rođendan svog oca Domingosa Alvesa Da Silve.

Daniel Alves se inače mora pojaviti svakog petka na sudu u Barceloni i odazvati se na "sve zakonske pozive" do svog novog suđenja, čiji datum se još ne zna.

Nakon izlaska iz zatvora Dani Alves je doživio novo negativno iznenađenje. Joana Sanz odlučila je da pobjegne glavom bez obzira od njega i očito ne želi nikakvu komunikaciju s njim.

Kako prenosi Mundo Deportivo, njegova sada već skoro pa bivša supruga napustila je Barcelonu, ali ne i Španiju. Trenutno se nalazi u Madridu.

Dani Alves trenutno boravi u svojoj kući u Barceloni. Joana Sanz, je, dakle, odlučila da digne sidro i ode od njega.

Nije poznato u kakvim odnosima je par trenutno, ali je jasno da njihovoj vezi dolazi kraj. Dani Alves je u jednom od svojih iskaza koje je mijenjao kao čarape kazao kako je negirao se*sualni čin kako bi ostao u braku sa suprugom. 

Podsjećamo, sud u Španiji je Daniju Alvesu u februaru izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od četiri i po godine zbog seksualnog napada u Barceloni 30. decembra 2022. godine.

Prije izlaska iz zatvora, Alves je morao predati svoj brazilski, kao i španski pasoš kako bi vlasti u Španiji bile sigurne da neće pobjeći u Brazil.

Učitaj još novosti