28. 03. 2024 - 19:20
DŽABA SE ŠUŠKALO: Džanan Musa "odgovorio" na glasine koje...
907
Shares
DŽABA SE ŠUŠKALO: Džanan Musa

Ništa od raskida

DŽABA SE ŠUŠKALO: Džanan Musa "odgovorio" na glasine koje kruže o njemu i njegovoj partnerici

28. 03. 2024 - 19:20
0
Shares

Džanan Musa ipak nije raskinuo sa svojom dugogodišnjom djevojkom Adnom Dučanović. Uradio je to objavom zajedničke fotogafije putem storyja na Instagramu

Posljednjih godina društvene mreže su postale glavni glas za demantovanje glasina, pogotovo kada se radi o raskidima ili stupanja u vezu popularnih ličnosti.

Tako je prije nekoliko dana u centru pažnje dospio Musa zbog mogućeg raskida sa Dučanović jer su izbrisali sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Ipak, svim glasinama je kraj odlučio stati sam košarkaš Real Madrida koji je objavio zajedničku fotogafiju sa plavokom djevojkom iz Travnika.

Nije poznato od kada fotografija datira, ali sama njena objava je jasan znak da je Musa i dalje u vezi sa Dučanović. To bi mogao biti signal i da nisu odustali od vjenčanja.


Musa i Dučanović su zaručili krajem prošle godine, a posljednja objava na Instagramu upućuje da bi uskoro mogli stati i na ludi kamen kao što su i najavili.

Košarkaš iz Bihaća i studentica Stomatološkog fakulteta u Sarajevu su u vezi od 2020. godine i do sada su isticali da je njihova ljubav bila na prvi pogled.

"Sve prepreke savladavamo kompromisom i razumijevanjem. A tajna je u tome što pokušavamo da se prilagodimo jedno drugom", ranije je govorila Adna.

Brisanje zajedničkih fotogafija je obično znak krize ili svađe u vezi, a čini se da je ovaj par iskoristio recept kojeg je spominjala Dučanović te između njih nema problema.

I dok još uvijek nije poznato kada će se vjenčati, 24-godišnjak igra košarku života te je jedan od najboljih igrača Real Madrida u ovoj sezoni.

Musa je prošle sezone sa Kraljevima pokorio Evropu, a na pravom putu je da isto ponovi i ove sezone pošto Real djeluje nezaustavljivo.

Učitaj još novosti