12. 03. 2024 - 18:22
Definitivan kraj bajke Hrvata u Madridu: ‘Gotovo je, Real ga...
907
Shares
Definitivan kraj bajke Hrvata u Madridu: ‘Gotovo je, Real ga smatra izgubljenim...‘

Definitivan kraj bajke Hrvata u Madridu: ‘Gotovo je, Real ga smatra izgubljenim...‘

12. 03. 2024 - 18:22
0
Shares

U Madridu počinju prihvaćati ono što se čini neizbježnim i već se dugo osjeća: odlazak Marija Hezonje, piše Marca u tekstu posvećenom hrvatskom reprezentativcu čiji naslov glasi: "Real Madrid Hezonju smatra izgubljenim".

Španjolci navode dva, očito nepremostiva, razloga zbog kojih će ovo biti njegova posljednja sezona u Madridu - plaća i uloga u momčadi.

Hezonja je u Real Madrid stigao 2022. iz Unicsa, no unatoč sjajnim predstavama za rusku momčad, u Španjolskoj nije dobio plaću kakvu zaslužuje jedan od najboljih europskih igrača na svojoj poziciji. Sada traži da bude plaćen kao takav, no madridski klub ne može ispuniti njegove zahtjeve, dodaje Marca.

S druge strane, "Super Mario" na stolu ima ponudu Panathinaikosa od ukupno šest milijuna eura za tri sezone. A to je nešto što mu Real ne može ponuditi. Hezonja je zaigrao za grčku momčad po povratku iz NBA lige i postao idol navijača te ga Panathinaikos smatra ključnim dijelom svog projekta za povratak u vrh europske košarke, prenosi Jutarnji.hr

Učitaj još novosti