03. 03. 2024 - 20:14
BESRAMNE HRVATSKE SUDIJE BRUTALNO POKRALE SRBIJU U MEČU SA...
907
Shares
BESRAMNE HRVATSKE SUDIJE BRUTALNO POKRALE SRBIJU U MEČU SA CRNOM GOROM: Selektor naših susjeda napravio HAOS na kraju

BESRAMNE HRVATSKE SUDIJE BRUTALNO POKRALE SRBIJU U MEČU SA CRNOM GOROM: Selektor naših susjeda napravio HAOS na kraju

03. 03. 2024 - 20:14
0
Shares

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je večeras na gostovanju Crnoj Gori 26:25 (14:14) u utakmici četvrtog kola Grupe 6 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srpska reprezentacija, baš kao i pijre nekoliko dana u Zrenjaninu, odigrale sjajan meč, a poražene su pre svega zahvaljujući besramnim sudijama iz Hrvatske (Davor i Zoran Lončar), javlja Kurir.

Oni su u finišu, tačnije šest sekundi prije kraja, izmislili faul u napadu Jovani Jovović. I tako direktno riješili pitanje pobjednika. A, i prije tog momenta konstatno su "navlačili" za domaćina.

Selektor Srbije, Uroš Bregar izgubio je živce na kraju meča pa je uletio na teren kako bi "bacio kosku" sudijama iz Hrvatske.

Što se samog meča tiče, Jovović, Sanja Radosavljević i Anđela Janjušević postigle su po pet golova za Srbiju, dok je Tatjana Brnović bila najefikasnije kod Crne Gore sa sedam pogodaka.

U drugom meču grupe Turska je ubjedljivo savladala Bugarsku 38:13. Na tabeli vodi Crna Gora sa maksimalnih osam bodova i obezbijedila je plasman na EP, Turska ima pet, Srbija tri, dok je Bugarska bez bodova. Srbija će početkom aprila prvo gostovati Bugarskoj, a zatim dočekati Tursku.

Plasman na EP obezbijediće dvije prvoplasirane selekcije iz svake od osam grupa, kao i četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Evropsko prvenstvo biće održano od 28. novembra do 15. decembra 2024. godine u Austriji, Mađarskoj i Švicarskoj.

 

Učitaj još novosti