29. 02. 2024 - 09:10
Otkriven krivac za "VAR sabotažu" ? "Onaj tko je to skidao,...
907
Shares
Otkriven krivac za

Otkriven krivac za "VAR sabotažu" ? "Onaj tko je to skidao, ima sve! "

29. 02. 2024 - 09:10
0
Shares

Uoči početka konferencije za medije iz izvora bliskih HNS-u procurila je informacija da je otkriven identitet osobe koja je u javnost pustila komunikaciju iz VAR sobe s dvije utakmice HNL-a. Navodno je otkrivena IP adresa sa koje su skinuti materijali i snimke iz VAR sobe. Bruno Marić na presici nije otkrio ime odgovorne osobe, ipak ćemo morati sačekati izvještaj policije, ali je nekoliko puta dao znakovit odgovor.

"Taj koji je skinuo snimku, vjerojatno onda ima sve, ne samo komunikaciju iz VAR sobe sa ove dvije utakmice sa koje su nelegalno i neovlašteno objavljene!".

Osim Brune Marića na presicu je došlo i šest članova komisije, ali na pitanja je odgovarao samo Marić.

- Presica je sazvana isključivo jer su se u javnom prostoru pokazale cenzurirane, fabricirane snimke koje su imale za cilj difamaciju sudačke organizacije i posljedično HNS-a. Ovaj događaj promatramo kao nezapamćen pritisak na hrvatske suce. Sudačke organizacija je potpuno neovisna, imamo potpuno samostalnost. Na utakmici Varaždin - Hajduk odluke koje su suci donijeli su potpuno točne, Hajduk nije oštećen niti jednom odlukom. To je najvažnije - kazao je Marić.

Učitaj još novosti