27. 02. 2024 - 10:06
OTKRIVAMO MOGUĆI MOTIV UBISTVA MMA BORCA: Prije dvije godine...
907
Shares
OTKRIVAMO MOGUĆI MOTIV UBISTVA MMA BORCA: Prije dvije godine se potukao s osumnjičenim, zločin je osveta za slomljenu vilicu?!

OTKRIVAMO MOGUĆI MOTIV UBISTVA MMA BORCA: Prije dvije godine se potukao s osumnjičenim, zločin je osveta za slomljenu vilicu?!

27. 02. 2024 - 10:06
0
Shares

Ubijeni Stefan Savić (23), srpski reprezentativac i talentovani MMA borac, navodno je prije dvije godine imao sukob sa mladićem koji je osumnjičen za njegovo ubistvo, kada su se potukli.

- Stefan se s jednim od osumnjičenih momaka pre dve godine potukao, a osumnjičeni je izvukao "deblji kraj". U toj tuči, Stefan ga je nezgodno udario u lice i slomio mu vilicu - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

3824762-ubica-ff

FOTO: KURIR, PRINTSCREEN/YOUTUBE

Prema njegovim riječima, od tada Stefan je izbjegavao tog momka i njegovu ekipu, ali u subotu uveče se "namjestilo" da se nađu u isto vrijeme na istom mjestu.

- Stefan je i tada želeo da izbegne problem, ali su odbegli momci, navodno, napali druga s kojim je Stefan bio u klubu na Dorćolu. Stefan je uskočio da ga odbrani - kaže izvor i dodaje da je Stefan, vidjevši nož u rukama napadača počeo da bježi niz Dobračinu ulicu, ali su ga oni jurili, sustigli i ubili.

Napadači su toliko bili krvoločni, da su izboli i momka koji je stao da pomogne Stefanu. riječ je o slučajnom prolazniku, koji je vidio da dvojica tuku jednog, koji leži na asfaltu i ne pruža otpor. Međutim, napadači su i njega teško povrijedili - podsjeća Kurirov sagovornik.

Da podsjetimo, MMA borac koji je ubijen u nedjelju 25. februara u jutarnjim satima u Beogradu, biće sahranjen danas u 14 časova na groblju u Boleču. Opelo počinje u 13.30 u crkvi u Boleču.

Učitaj još novosti