24. 02. 2024 - 10:07
Drogba pokazao magiju i ponizio Srbina, pa se hladnokrvno...
907
Shares
Drogba pokazao magiju i ponizio Srbina, pa se hladnokrvno ušetao u gol:

Drogba pokazao magiju i ponizio Srbina, pa se hladnokrvno ušetao u gol: "Poslao si me u pakao"

24. 02. 2024 - 10:07
0
Shares

Pravi spektakl viđen je u Dohi, gdje su se na Ahmad Bin Ali stadionu susrele mnoge zvezde fudbala koje su danas u penziji.

Na jednoj strani smo vidjeli Didijea Drogbu, na drugoj Davida Vilju i Edena Azara, a zanimljivo je da je i Srbija imala svog predstavnika u vidu čuvenog jutjubera Davida Vujanića, koji je branio za ekipu u kojoj su bili Azar i Vilja.

Nije to bio lak zadatak za Vujanića, koji je naspram sebe imao dva majstora fudbala, koji su tokom karijere bili strah i trepet za sve golmane, a i sada u sjajnoj formi da bi komotno mogli da nastave da igraju.

Na kraju je Srbin iz mreže vadio loptu pet puta, ali je njegova ekipa ipak slavila na kraju sa 7:5.

Dva puta od tih pet ga je savladao Drogba, a jednom Kaka. I Kaka i Drogba su postigli efektne golove snažnim šutevima, ali je pravu magiju izveo legendarni reprezentativac Obale Slonovače poslije jedne sjajne akcije, kada je izašao sam pred Vujanića nakon što se prethodno oslobodio i odbrambenih igrača.

Kada je došao pred Vujanića, Drogba je pokazao kakav je majstor i dalje, driblingom ga je bacio na pod, a zatim se hladnokrvno ušetao u gol, dok ga je Srbin sa trave nemoćno posmatrao.

Ovo je postao hit snimak na društvenim mrežama, a Vujanić se obratio i drogbi direktno na Instagramu, gdje je rekao da ga je poslao pravo u pakao i da sada svi prijatelji zbijaju šale na njegov račun zbog ovoga.

Naravno, sve je bilo u šaljivom tonu, a Vujanić je i pružio ruku Drogbi nakon majstorije koju je izveo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vuj (@dvujanic)

 

Učitaj još novosti