07. 12. 2023 - 07:51
NEVJEROVATNO: Richards otkrio kako su zvijezde Manchester...
907
Shares
NEVJEROVATNO:  Richards otkrio kako su zvijezde Manchester Cityja slavile Mancijev otkaz

NEVJEROVATNO: Richards otkrio kako su zvijezde Manchester Cityja slavile Mancijev otkaz

07. 12. 2023 - 07:51
0
Shares

Nekada proslavljeni defanzivac Manchester Cityja Micah Richards ispričao je skoro pa nevjerovatnu anegdotu o treneru Robertu Manciniju iz zajedničke ere na Etihadu.

Mancini je nizao uspjeha na klupi ‘Građana’, ali nakon što su stvari krenule nizbrdo, Mancini je dobio otkaz. Sada je Micah Richards ispričao vrlo interesantnu priču o načinu na koji su igrači dočekali vijest o Mancinijevom otkazu.

Prije nego što je Manchester City išta objavio zvanično, Mancini je stigao u Landmark hotel u Londonu gdje je na večeri objasnio svojim saigračima da je već bivši trener kluba.

“Bio sam Mancinijev miljenik, svi znaju kakav je bio naš odnos. Sjećam se da smo bili na Wembleyu u hotelu Landmark. Svi smo sjedili za stolom i sjećam se da je Mancini došao i obavio razgovor s nama. Rekao nam je da je ‘gotov’, a tada je nastala čudna situacija.”

“Pola stola bilo je tužno, ali druga polovica je slavila i navijala. Bilo je apsolutno nevjerovatno. Ja sam bio začuđen jer je čovjek upravo dobio otkaz, a svi se smiješe i šale zbog toga. Najgora stvar od svega je bila što su slavili i oni koji su igrali u prvoj postavi. Bilo je to pravo ludilo”, rekao je Richards.

(sportam.info)

Učitaj još novosti