04. 12. 2023 - 16:19
JELENA DOKIĆ OTKRILA ŠTA JOJ JE OTAC URADIO : Nakon poraza u...
907
Shares
JELENA DOKIĆ OTKRILA ŠTA JOJ JE OTAC URADIO : Nakon poraza u polufinalu Wimbledona 2000. godine

JELENA DOKIĆ OTKRILA ŠTA JOJ JE OTAC URADIO : Nakon poraza u polufinalu Wimbledona 2000. godine

04. 12. 2023 - 16:19
0
Shares

Nekada jedan od najboljih teniserki svijeta Jelena Dokić još jednom se osvrnula na traumatična iskustva vezana za oca Damira.
Dokić je u mnogo navrata isticala kako ju je otac maltretirao i tukao, zbog čega se već godinama muči s depresijom.

O svojim problemima, iskustvima Jelena je otvoreno pisala na društvenim mrežama, kao i u autobiografskoj knjizi, a gostujući u jednom podcastu osvrnula se i na situaciju koja se dogodila nakon polufinala Wimbledona 2000. godine.
Dokić je tada imala 17 godina, a nakon što je izgubila polufinalni meč otac Damir joj je priredio traumu kakvu nikada neće zaboraviti.
- Kad sam počela igrati tenis i kad sam udarila prvu lopticu, moj otac me tukao. Polufinalistkinja sam Wimbledona, sjedim u suzama nasred prostorije za igrače, razgovaram telefonom s ocem, koji mi kaže da sam sramota i za njega i porodicu zato što sam izgubila u polufinalu Wimbledona, priča Jelena i dodaje:

- Nije mi dozvolio da se vratim u hotel, već mi je rekao da radim šta hoću, da spavam na ulici, jer se ne vraćam. Ostala sam u prostorijama Wimbledona, čekala da svi odu, sakrila sam se u ugao prostorije za igrače kako bih tu prenoćila. Našli su me usred noći jer su čistači sređivali prostoriju kasno navečer, zaključila je Jelena. 

(oslobođenje.ba)

Učitaj još novosti