10. 11. 2023 - 09:40
Prvo su šokirali Liverpool na terenu, ali ono što su napravili...
907
Shares
Prvo su šokirali Liverpool na terenu, ali ono što su napravili Kloppu na pressici je NEZAPAMĆENO!

Neobična pressica

Prvo su šokirali Liverpool na terenu, ali ono što su napravili Kloppu na pressici je NEZAPAMĆENO!

10. 11. 2023 - 09:40
0
Shares

Liverpool je sinoć pretrpio neočekivan poraz na gostovanju kod Toulousea (3:2) u susretu četvrtog kola grupne faze Europske lige. Nakon utakmice u središtu pozornosti našao se menadžer ‘Redsa‘ Jurgen Klopp koji nije mogao vjerovati gdje je morao održati press konferenciju.

Klopp je odgovarao na pitanja novinara, ali već na samom početku je shvatio da to nije obična pressica kao inače što je navikao jer je bio zbunjen zbog onog što se događa na samom ulazu u tu prostoriju.

Naime, njemački trener je uvidio da je improvizirana press sala smještena odmah kod prostora gdje su navijači Toulousea koji su pjevali cijelo vrijeme dok je on odgovarao na pitanja što je na kraju i sam morao ironično prokomentirao.

“Čija ideja je bila da se ovdje napravi pressica? To bi bilo zaista zanimljivo pitanje. Jao…“, kazao je Klopp dok je slušao pjesmu navijača Toulousea.

Na Kloppovom licu bilo je jasno koliko mu je nelagodno zbog onog što se događa, ali i kakav kiks je to organizatora utakmice jer su navijači učinili pressicu praktički nemogućom.

 

(sportam.info)

Učitaj još novosti