29. 10. 2023 - 16:53
VELIKI PROBLEM ZA MADRIĐANE! Čuameni se povrijedio na 'El...
907
Shares
VELIKI PROBLEM ZA MADRIĐANE! Čuameni se povrijedio na 'El klasiku', već je poznato koliko će biti van terena!

VELIKI PROBLEM ZA MADRIĐANE! Čuameni se povrijedio na 'El klasiku', već je poznato koliko će biti van terena!

29. 10. 2023 - 16:53
0
Shares

Fudbaler Real Madrida Oreljen Čuameni zadobio je prijelom metatarzalne kosti lijeve noge na utakmici protiv Barselone, saopštio je danas "kraljevski" klub. Real je kratko saopštio da je današnjim ljekarskim pregledima utvrđen stepen povrede, ali nije precizirao koliko će francuski fudbaler biti van terena.

Fudbaler Real Madrida Oreljen Čuameni zadobio je prijelom metatarzalne kosti lijeve noge na utakmici protiv Barselone, saopštio je danas "kraljevski" klub.

Real je kratko saopštio da je današnjim ljekarskim pregledima utvrđen stepen povrede, ali nije precizirao koliko će francuski fudbaler biti van terena.Po pisanju španskih medija, on bi trebalo da bude odsutan nekoliko nedelja.

Čuameni je juče odigrao cijeli "klasiko" protiv Barselone u kojem je njegova ekipa na Olimpijskom stadionu Monžuik slavila sa 2:1 pogotkom Džuda Belingema u 92. minutu.

Francuz se tako pridružio od ranije povređenim TibuKurtoi i Ederu Militau. On će propustiti predstojeće mečeve Reala u Primeri i Ligi šampiona, kao i utakmice Francuske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Učitaj još novosti