23. 09. 2023 - 13:49
Fudbaler Vest Hema u kostimu Snješka Bijelića doživio nesreću:...
907
Shares
Fudbaler Vest Hema u kostimu Snješka Bijelića doživio nesreću: Uništio Lamborghinia

Fudbaler Vest Hema u kostimu Snješka Bijelića doživio nesreću: Uništio Lamborghinia

23. 09. 2023 - 13:49
0
Shares

Mihail Antonio (Michail) napadač Vest Hema otkrio je kako je na Božić 2019. uništio svoj Lamborghini Huracan procijenjen na više od 242.000, dok je bio obučen u Snješka Bijelića. 

Klizav put
Policija i vatrogasci su morali reagirati na mjestu nesreće, a na sreću nije bilo povrijeđenih nakon što se automobil zakucao u ogradu jedne kuće u Londonu.

- Ovaj razgovor je veoma sličan... i dan danas me boli. U suštini da, klizav put. Iako se automobil dobro ponaša u krivinama, u jednom trenutku je proklizao. Prepao sam se i pritisnuo kočnicu. 

To je najgora stvar koju možete učiniti na ledu. Da pritisnite kočnicu. Zato što samo ubrzavate - rekao je Antonio za podcast On The Judy.

Snimao reklamu
Antonio je kazao da se nakon udarca u ogradu samo sjeća kako je vidio dim da izlazi iz prednjeg dijela automobila i pomislio je da će sve eksplodirati.

Nekoliko sati prije nesreće snimao je reklamu u kojoj pjeva popularnu dječju pjesmu "Walking in the Air" obučen kao Snješko Bijelić i zbog toga je bio prerušen i dok se vozio, prenosi Dnevni avaz.

Učitaj još novosti