08. 09. 2023 - 23:33
Bilbija nakon što je prvi put zaigrao za Zmajeve u prvoj...
907
Shares
Bilbija nakon što je prvi put zaigrao za Zmajeve u prvoj postavi: Ovo je bilo za čast i ponos

Bilbija nakon što je prvi put zaigrao za Zmajeve u prvoj postavi: Ovo je bilo za čast i ponos

08. 09. 2023 - 23:33
0
Shares

Bh. napadač Nemanja Bilbija nakon pobjede Zmajeva protiv Lihtenštajna rekao je da je velika čast i ponos što je igrao u prvoj postavi nacionalnog tima, a da je nakon svega pobjeda najvažnija.

Bilbija je u trećoj minuti upisao asistenciju za Edina Džeku, kojim je kapiten našeg tima doveo Zmajeve u vodstvo.

U izjavi nakon meča, Bilbija je rekao da su pobjeda i osvajanje tri boda najvažniji. Također je rekao da u narednom meču protiv Islanda očekuje i priželjkuje pobjedu.

"U ovom trenutku su najbitnija tri boda, malo teže od očekivanog jer smo vodili 2:0, ali, kao i na početku, očekujemo dvije pobjede u ova dva meča", rekao je Bilbija pa nastavio:

"Prvi put, za čast i ponos sam igrao u prvoj postavi, ali najvažnije je da smo pobijedili. Ovo je poruka svim igračima da nikada ne treba odustati. Idemo na tri boda protiv Islanda."

Nakon utakmice, medijima se obratio i Adi Nalić, koji je rekao da je zadovoljan zbog osvajanja tri boda.

"Moglo je biti bolje i ubjedljivije, bilo je puno prekida u utakmici, ali smo zadovoljni s pobjedom i idemo na Island. Najbitnije je da smo osvojili tri boda. Nadam se da možemo bolje protiv Islanda. Zadovoljan sam što sam se vratio nakon godinu dana pauze, igram sve bolje i naravno da sam zadovoljan", rekao je Nalić.

Zmajevi naredni meč igraju u ponedjeljak, a protivnik je, kao što je već navedeno, Island, javlja Klix.

Učitaj još novosti